"Galatasaray formasını giymeyi çok isterim" demişti, işte Dursun Özbek'in ilk transferi!

Galatasaray başkanlık seçimi için 11 Haziran bekliyor. Başkan adaylarından Dursun Özbek ise çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

"Galatasaray formasını giymeyi çok isterim" demişti, işte Dursun Özbek'in ilk transferi!

Galatasaray'da herkes 11 Haziran'da yapılacak kongreyi beklerken başkan adayı Dursun Özbek şimdiden seçim sonrası hazırlıklarına başladı.

Eşref Hamamcıoğlu'yla sıkı bir yarışa giren Dursun Özbek, "Satış çok yapmayacağız, bol bol transfer yapacağız" diyerek taraftarları heyecanlandırdı.

Taraftarların büyük kısmı Fatih Terim'in yeniden Galatasaray'ın başına geçmesini isterken Özbek'in bu hafta içinde Terim'le bir araya gelmesi ve 11 Haziran sonrasını masaya yatırması bekleniyor.

CEBRAİL KARAYEL İLE SÖZ KESİLDİ

Zaman dar olduğu için seçimi kazanacakmış gibi transfer çalışmalarına da devam eden Dursun Özbek'in Altay ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Cebrail Karayel ile söz kestiği ortaya çıktı.

"GALATASARAY FORMASINI GİYMEYİ ÇOK İSTERİM"

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Dursun Özbek'le görüştüğünü doğrulayan 27 yaşındaki sağ bek, "Galatasaray'ın başkan adayı Dursun Özbek ile İstanbul'a geldiğimde görüşmem oldu. Neler olacağını zaman gösterecek. Eğer anlaşma sağlanırsa tabii ki Galatasaray formasını giymeyi çok isterim." demişti.

Cebrail bu sezon toplamda 32 maçta görev almıştır. 27 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol, 5 asist üretti.

Dursun Özbek ekibinin orta saha başta farklı oyuncularla da temas halinde olduğu ifade edildi.

Özbek, son olarak yaptığı açıklamada "Daha önce yaptığımız hataları yapmayacağız. Galatasaray için en iyisini vermek istiyoruz." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, 00:36
YORUM EKLE