Galatasaray golcüsünü buldu! Murat Sancak, "Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz" demişti!

Mauro Icardi'nin sakatlığı sebebiyle forvet arayışına geçen Galatasaray'da gündeme Adana Demirspor'dan M'Baye Niang geldi.

Galatasaray golcüsünü buldu! Murat Sancak, "Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz" demişti!

Galatasaray'ın Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta hücum hattında sakatlığı bulunan Mauro Icardi'nin yokluğu fazlasıyla hissedilirken ilk 11'de forma giyen Halil Dervişoğlu bir kez daha beklentilerin altında kaldı.

Galatasaray'ın diğer forveti Cedric Bakambu ise milli takımda yer alıyor. 

Bu durum sarı kırmızılı takımın golcü arayışına itti ve teknik heyetin onayı ile gündeme Türkiye'den tanıdık bir isim alındı: M'Baye Niang. 

MURAT SANCAK İLE ANLAŞMA SAĞLANIRSA GELECEK

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan'ın önümüzdeki günlerde Adana Demir ile masaya oturması bekleniyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile anlaşma sağlanması halinde Niang'ın takıma kazandırılması planlanıyor.

85 GOL VE 35 ASİSTİ VAR

29 yaşındaki M'Baye Niang, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 13'ü ilk 11 olmak üzere 20 maçta forma giydi ve 8 gol ile 2 asist yaptı. 

Caen, Milan, Montpellier, Genoa, Watford, Torino, Rennes ve son olarak Adana Demirspor formaları giyen M'Baye Niang kariyeri boyunca 363 karşılaşmaya çıkarken 85 gol kaydetti, 35 de asist yaptı. 

ÖDEME KRİZİ YAŞANMIŞTI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ödemelerini alamadığını öne süren Senegalli futbolcu M'Baye Niang'a sosyal meyda üzerinden yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi.

Niang dün Fransız basınına yaptığı açıklamada "Beni zorlayan bazı ödeme sorunları var. Bazı gecikmeleri kabul edebilirsiniz ama bu dört aya kadar uzadı. Bir kısmını halletmiş olsalar bile bu benim sahaya odaklanmamı engelliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Sancak ise sosyal medya hesabından Senegalli futbolcuya yanıt vererek "Yalan söylüyorsun, bir Euro alacağın yok. Alacağın olsaydı, sözleşmeni feshedip gidebilirdin. O yüzden gitmek istediğini söyleyince 'Bonservis getir, git' dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz" paylaşımını yapmıştı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 01:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 4 ay Önce

BAŞKAN DA FARKETTİ BU TÜRK FUTBOLUNUN YAPISINDAN HİÇBİR ŞEY OLMAYACAĞINI....ADAM PARASIYLA REZİL OLUYOR....ŞAMPİYONUN VE DÜŞENİN BELİRLENDİĞİ BİR YAPIDA NİYE DAHA FAZLA KENDİNİ YESİN BİTİRSİN...ÇÜNKÜ TÜRK FUTBOL YAPISINDA ADALET YOK...KUMPAS VE AYAK OYUNLARI ÇOK...BENCE KENDİNİ BU ALEMDEN ÇEKECEK VE ÇEKMEKTE DE SONUNA KADAR HAKLI....

Kargo
Kargo - 4 ay Önce

Takımı bitirdin Başkan takımı bitirdin
Sat Sat nereye kadar takım yerlerde

ADEM
ADEM - 4 ay Önce

FUTBOL SAHADA OYNANAN BİR OYUNDUR.AMA BU TÜRK FUTBOLU İÇİN GEÇERLİ BİR KURAL DEĞİLDİR.TÜRK FUTBOLUNDA FUTBOL SAHA DIŞINDAKİ AYAK OYUNLARIYLA OYNANMAKTADIR.SAYIN SANCAK DA BUNU GÖRDÜĞÜ İÇİN YAVAŞ YAVAŞ KÜÇÜLECEK VE ÇEKİLECEK...YAZIK AYAK OYUNLARI YÜZÜNDEN BİR FUTBOL SEVDALISI BAŞKANI KAYBETMEK ÜZEREYİZ.BU GİDİŞLE TÜRK FUTBOLU KARA PARA AKLAMAK İSTEYENLERİN BAŞKAN OLDUĞU BİR YAPIYA BÜRÜNECEK...ALLAH TÜRK FUTBOLUNUN SONUNU HAYREYLEYE...

Selim Başaran
Selim Başaran - 4 ay Önce

Parası çok olanlar,iyi transfer yapıyor,Anadolu kulüpleri zar zor ayakta duruyor.İstanbul kulüpleri ile rekabet etmek mümkün değil.

Günay Ünal
Günay Ünal - 4 ay Önce

Çık bir açık oturumda amacını açıklama yap bir anda bu kadar futbolcu gitmesini bizim takımın hiç bir u yok diyordun daha sonra maaş kirizi çıktı

Süleyman şeker
Süleyman şeker - 4 ay Önce

Bu saatten sonra bu adamdan hayır gelmez. Yolun açık olsun karaoglan.

Burhan Gülcü
Burhan Gülcü - 4 ay Önce

Her Seyiniz Para Para Para..! İki Top a Tekme Atıp Zengin Olun, Zavallı Vatandaş da Sizin İçin Tribünlerde Yırtınsın Dursun..!!!

Sade Vatandaş
Sade Vatandaş - 4 ay Önce

Türk futbolcu sanki deplasmanda oynuyor 3 Türk 8 yabancı işte 11 futbolu bile ital ediyoruz futbolun tadı kaçtı sanayici ihraç etsin 20 25 yaşındaki genç dövizi alıp gitsin tabiri dolarda enflasyon düşmez elektrik ten tasarruf yapalım diyoruz kış günü bile gece maçı oynanıyor