"Galatasaray her konuda anlaştı, Sneijder Galatasaray'a getirecek"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

"Galatasaray her konuda anlaştı, Sneijder Galatasaray'a getirecek"

Galatasaray, bonservis konusunda Barcelona ile her konuda anlaştı. Ancak tecrübeli golcü, ilk etapta Cim Bom'a olumsuz yanıt verdi. Yönetim ise Depay'ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

5 MİLYONA EVET DEDİ

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın hedefindeki isim Barcelona'nın Hollandalı golcüsü Memphis Depay... Katalanlar'ın yollarını ayırmak istediği yıldız oyuncu için bonservis bedeli öneren tek kulüp Sarı-Kırmızılılar olunca taraflar prensipte anlaşma sağladı. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre; Barça, Galatasaray'ın önerdiği 5 milyon euroluk teklifi kabul etti.

BARÇA SORUN ÇIKARMIYOR

Kulüpten Galatasaray'a verilen yanıt, "Bizde sorun yok. Oyuncuyla anlaşın" oldu. Bu yanıt üzerine Galatasaray Yönetimi, Memphis Depay'la görüştü. Ancak Hollandalı, G.Saray'a olumsuz yanıt verdi.

SNEİJDER ARACI OLACAK

Sarı-Kırmızılı idareciler, bunun üzerine Depay'ı ikna etmek için çalışmalarını sıklaştırdı. Ocak ayında 28 yaşındaki golcüye Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek isteyen yönetimin, tüm şartları zorlayacağı belirtildi. Alınan bilgilere göre Aslan'ın eski yıldızı Wesley Sneijder da bu transferde aracı olacak.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Barcelona'da Xavi'nin planları arasında yer almayan Depay, bu sezon sadece 3 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Hollanda Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda da boy gösteren tecrübeli forvet, takımın en önemli yıldızı konumunda... Depay'ın piyasa değeri ise 20 milyon euro.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2022, 13:16
YORUM EKLE