"Galatasaray için bir teknik direktörle anlaştığını biliyorum"

Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Nevzat Dindar, önemli bir bilgiler aktardı.

"Galatasaray için bir teknik direktörle anlaştığını biliyorum"

Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-YARIN BİR GÜN TEKNİK DİREKTÖR OLACAK-

"Arda Turan, Galatasaray formasıyla veda etmek için geldi. Çok büyük beklenti içinde değildim. Arda'nın fiziği üzerinden eleştiri yapmak mantıklı değil. Ağır bir sakatlık geçirdi. Arda yarın bir gün sportif direktör, teknik direktör, belki de başkan olacak."

-OKAN BURUK İSMİNE DAHA SICAK BAKIYORUM-

"Okan Buruk... Bu camianın, Galatasaray'ın evladı. Akhisar, Rize, Başakşehir performansı iyiydi. Galatasaray'ın oynuyla özleşebilir. Ben Okan Buruk ismine daha sıcak bakıyorum."

-BİR TEKNİK DİREKTÖRLE ANLAŞTI-

"İki başkan adayının Torrent ile devam etme ihtimali çok zor. Başkan adayı Metin Öztürk'ün perde arkasında bir teknik direktör ile anlaştığını, Torrent konusunu ciddi şekilde değerlendireceğini biliyorum. Eşref Hamamcıoğlu'nun şu andaki çalışması hakkında bilgi sahibi değilim.

-'TORRENT İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM' DİYEN SEÇİMİ KAYBEDER-

"Torrent'in performansı kabul edilebilir değil. Avrupa maçlarında rakipler farklı oynuyor, hakemler farklı. Torrent konusunda şöye bir yanılgıya düştük, onun kafasındaki doğrular ile burası uyuşmuyor. Ama bu başarısızlığı sadece Torrent'e yazmıyorum. 'Torrent ile devam etmek istiyorum' diyen seçimi kaybeder." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2022, 17:13
YORUM EKLE