"Galatasaray ile görüştük, şimdi Galatasaray isterse ben 'hayır' demem"

Galatasaray'da golcü transferi için gündeme gelen isimlerden birinin Wout Weghorst olduğu ifade ediliyor.

"Galatasaray ile görüştük, şimdi Galatasaray isterse ben 'hayır' demem"

Galatasaray'ın Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen ve bonsercisi Burnley'de olan Beşiktaş'ın eski oyuncularından Wout Weghorst'u trnasfer etmek istediği belirtiliyordu.

31 yaşındaki Hollandalı milli golcü oyuncu için resmi açıklama geldi.

MENAJERİNDEN GALATASARAY CEVABI

Wout Weghorst'un bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin sahiplerinden olan Mithat Halis, Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

Halis'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY İSTERSE 'HAYIR' DEMEM"

"Şimdi Galatasaray isterse ben 'hayır' demem. 'Alabilirseniz alın' derim. Burnley ile anlaşmaları gerekir. Sezon başında hem Icardi'yi hem de Weghorst'u birlikte oynatmak için almak istemişlerdi."

"ICARDI İLE BERABERE İSTEDİLER"

"Yaz döneminde Galatasaray ile görüştük. Icardi'nin tüm haklarının alınıp alınmayacağı konuşuluyordu. Galatasaray, Icardi ile birlikte Weghorst'u da almak istiyordu. Weghorst sistem oyuncusu. Sahada çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Pozisyon bilgisi yüksek ve çok mücadeleci. Bu nedenle Galatasaray onu istedi, hem Okan hoca istedi, Ayhan Akman ile konuyu konuştuk, o da olmasını çok istiyordu; ancak Burnley 10 milyon Euro istedi. Galatasaray bunu çok buldu ve transfer döneminin sonuna kadar beklemeyi tercih etti, ancak Weghorst transferin son gününe kadar bekleyemedi, Alman takımları çok bastırdı ve Hoffeniem'a kiralık gitti."

"İSMAİL KARTAL ÇOK İSTEMİŞTİ"

"İsmail Kartal, Fenerbahçe'deki ikinci döneminde Weghorst'u çok istemişti ama olmadı." ifadelerini kullandı.

HOFFENHEIM'DA BEKLENTİYİ KARŞILAYAMADI

1.97'lik dev forvet yaz transfer döneminin sonlarında Bundesliga ekibi Hoffenheim'a transfer olmuştu. Alman ekibinde toplamda 8 maça çıkan golcü 1 gol, 1 asistlik katkı verdi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 21:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cimbom Cimbomoğlu
Cimbom Cimbomoğlu - 7 ay Önce

Arkadaş adam Beşiktaş günlerindeki gibi değil, almayın hata olur, İcardi ikili forvet sisteminde rahat edemez. Weghorst da tekli forvet düzenine alışkın bir adam. Eski günlerinde değil.

Eyüp yıldırım
Eyüp yıldırım - 7 ay Önce

Son seçenek olarak ülkemizi seçen oyuncuları almayacaksin BJK yi satan kucumseyip avrupaya gideni yedek kalınca sende almayacaksin