Galatasaray'ın 10 numara transferi çok konuşulacak!

Galatasaray, gelecek sezon için 10 numara transferi arayışlarını sürdürüyor.

Galatasaray'ın 10 numara transferi çok konuşulacak!

Galatasaray, uzun bir süredir 10 numara arıyor. Öyle ki sezon başında, geçen yıla göre daha az süre alacağı konuşulan Dries Mertens, bu bölgeye takviye yapılmamasından ötürü, 10 numaranın vazgeçilmezi oldu.

Belçikalı ile bir yıllık daha sözleşme yapılmak istenirken gelecek yıl için yıldız bir oyuncunun takıma katılması bekleniyor. Listede birçok isim bulunsa da Galatasaray, ilk etapta üst düzey bir oyuncunun peşinde olacak.

HEDEFTE İKİ YILDIZ

Hedefte ise iki isim var. İspanyol devi Barcelona’nın formasını giyen İlkay Gündoğan, takımda beklediği ortamı bulamadı.

Sistemden memnun olmayan futbolcunun sözleşmesi, 2025’te sona erecek. Ancak olası bir ayrılık çok daha yakın gözüküyor. 

İLKAY İÇİN İLK FIRSAT KOLLANIYOR

Deneyimli oyuncu için Alman ve Arap kulüpleri devrede. Daha önce İlkay Gündoğan’ın bu iki ülkeden gelecek teklifleri dinleyeceği öğrenilmişti. Galatasaray'ın işi zor gözükse de 33 yaşındaki oyuncu için ilk fırsatta devreye girilecek.

DİĞER ADAY RAFA SILVA

Listedeki diğer isim de Portekiz ekibi Benfica’nın yıldızı Rafa Silva... 

Daha önce Portekiz basınında yer alan haberlere göre Aslan, 10.5 milyon Euro bonservis ve senelik 3.5 milyon Euro’dan 3 yıllık kontrat önermişti. Fakat 30 yaşındaki futbolcuyu, Almanya ve İspanya’dan isteyen takımlar var.

TEKLİF ARTIRILACAK

Her şeye rağmen Aslan, yaz transfer döneminde yaptığı teklifi artırıp şansını deneyecek. Portekizli oyuncu bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 46 maçta 19 gol 14 asistlik performans sergiledi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 05:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefa
Sefa - 3 hafta Önce

İlkayla Rafa silvanın kıyası bile yapılmamalı. İlkay Galatasaray'a oynamak için çabalasaydı barcelonaya gitmeden evvel en iyi zamanında gelmek isterdi. Bence mümkünse bu kadar performansı düşmüşken gelmesin de. Ona verrceğinin üzerine daha da ekle 4 5 yıl hizmet edecek iyi bir 10 numara al. Rafa gelsin daha iyi icardiyle hele kim bilir neler yaparlar

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 hafta Önce

İlkay hem oyuncu hem de insan olarak çok kalitelli bir insan ama bize faydası olmaz.. artık o kendisini emekli hissetmeye başlamıştır bile...