"Galatasaray'ın başı 7 takımla belada"

Galatasaray, bir yandan şampiyonluk bir yandan gelecek sezon takımının planları yapılırken mevcut oyunculara da gelen teklifler dikkat çekiyor.

"Galatasaray'ın başı 7 takımla belada"

Bu sezon mutlak hedefini şampiyonluk olarak belirleyen yönetim yeni sezon içinde düğmeye bastı. Bu noktada takımda bazı oyunculara gelen teklifler masaya yatırıldı.

SACHA BOEY DEVLERİN GÖZDESİ!

Performansıyla göz dolduran Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey Avrupa devlerinin gözdesi konumuna geldi. Sarı-kırmızılıların 2021 yılında Rennes'den 1.15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı genç oyuncu, yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor.

Kalitesini gösteren Sacha Boey, bu sezon da teknik direktör Okan Buruk'un kadro planlamasında önemli bir yer teşkil ediyor. Yıldız oyuncu için ise Avrupa takımları adeta sıraya girdi.

Avrupa'dan talipleri artan Sacha Boey'in gelecek sezon Galatasaray'da kalması gittikçe zorlaşıyor. Boey konusunda yönetimin eli bonservis konusunda her ne kadar güçlü de olsa gelen teklifler oldukça dikkat çekici.

7 TAKIM DEVREDE

Sarı-kırmızılıarda inanılmaz bir performans sergileyen Sacha Boey için tam 7 takım devreye girdi.

Bu takımlar; Arsenal, Manchester United, Bournemouth, Lens, Udinese, Monza ve Sassuolo olarak öne çıktı. Galatasaray oyuncu için en az 15 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

PİYASA DEĞERİ: 11 MİLYON EURO

Bu sezon Galatasaray'da 25 resmi karşılaşmada forma giyen Sacha Boey, 2 asistlik performans sergiledi. Başarılı oyuncunun sarı-kırmızılı takımdaki sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Sacha Boey'in güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2023, 13:43
YORUM EKLE