Galatasaray'ın ilk transferi! Anlaşma sağlandı!

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'da sıkıntılı seçim süreci devam ederken, sportif direktör Luis Campos ise transfer çalışmalarına ara vermedi.

Galatasaray'ın ilk transferi! Anlaşma sağlandı!

Galatasaray'da gözler mahkemeden çıkacak seçim kararına çevrilirken Burak Elmas'ın danışmanı olarqak göreve başlayan Luis Campos transfer görüşmelerine devam ediyor. Galatasaray'daki geleceği Burak Elmas'ın durumuna bağlı olan Portekizli futbol adamı transferde önemli adımlar atıyor.

GALATASARAY'DA SEÇİM SÜRECİ KRİZ YARATTI

Galatasaray'da 26 Mart tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da başkan Burak Elmas ve yönetimi mali anlamda ibra edilirken idari anlamda ibra edilmedi ve Burak Elmas seçim kararı aldığını açıklamıştı. Sarı Kırmızılılar 30 Nisan'da seçime gitmeye hazırlanırken genel kurul üyesi Fırat Develioğlu, Genel Kurul'un iptali için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Develioğlu'nun itirazını kabul etti ve 26 Mart tarihinde alınan kararı tedbir kararı koydu.

Gözler mahkemenin vereceği karara çevrildi. Eğer mahkeme tedbir kararını kaldırmazsa Galatasaray'ın seçime gitmesi için başkan Burak Elmas'ın tüm kurullarıyla istifa etmesi.

GALATASARAY'DAKİ PROFESYONELLERİN GÖZÜ DE SEÇİMDE

Galatasaray'da başta teknik direktör Domenec Torrent ve yardımcıları olmak üzere birçok profesyonelin gözü-kulağı da seçim sürecinde. Başkan danışmanı Luis Campos ve sportif direktör Pasquale Sensibile, Burak Elmas ve yönetiminin istifası durumunda Sarı Kırmızılılarda devam etmeyecek. Yeni gelecek yönetim kendi kadrolarıyla işbaşı yapacak. Bu durum transfer politikasını da etkileyecek.

LUIS CAMPOS ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Kısa süre önce ibrasızlık şokunu yaşayan Galatasaray yönetimi ortaya çıkan sıkıntılı sürece rağmen transfer için çalışmalara devam ediyor. Özellikle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan isimlerle masaya oturan Galatasaray, Lille forması giyen Xeka ile yakından ilgileniyor

Transfer operasyonun başında olan Başkan Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos'un Lille'de beraber çalıştığı ve çok yakın olduğu Portekizli yıldızla görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği belirlendi.

Galatasaray, Xeka ile masaya oturdu! - Tüm Spor Haber

ANLAŞMA SAĞLANDI

Xeka'nın Campos'un anlattığı projeden son derece etkilendiği ve yüzde 80 oranında anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. Ancak Galatasaray'da yaşanan süreç bu önemli transferin önünü kapatabilir. Eğer Başkan Elmas görevden ayrılırsa Campos'un da Galatasaray'la bir bağı kalmayacak

Bu durumda Xeka'nın transferi de kesin olarak yatacak. Fransa'dan çok ciddi talipleri olan 27 yaşındaki orta alan oyuncusunun kısa süre içinde yeni takımına imza atabileceği belirtiliyor.

Geçen sezon Lille'in tarihi şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Xeka bu sezon Ligue 1'de 23 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2022, 12:33
YORUM EKLE