"Galatasaray'ın istediği isim Türkiye'ye geldi"

Başta Galatasaray olmak üzere 4 büyüklerin yıllardır istediği milli oyuncu, Türkiye'ye geldi. Mert Müldür'ün menajeri Hagmayr de bu tarihi işaret etmişti.

"Galatasaray'ın istediği isim Türkiye'ye geldi"

Kaan Ayhan'la birlikte yıllardır Türk kulüplerinin transfer listesinde yer alan milli oyuncunun yine adının sıkça anılacağı dönemlere girildi. Kaan geçtiğimiz sezonun devre arasında Sarı-Kırmızılılar'a imza atarak Türkiye'ye geldi. Sağ bek, stoper ve ön libero gibi üç farklı mevkiide forma giyebilen Kaan'ı, Galatasaray kaparken Mert için de en çok Aslan'ın adı geçmişti.

GEÇEN SEZON 3 MAÇTA OYNADI

Yine Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılan 24 yaşındaki sağ bek 8+3 kuralının devam etmesiyle yine kıymete bindi. Geçen sezon bileğindeki çatlak nedeniyle sadece 3 maçta süre alabilen başarılı oyuncu, Türkiye'ye de geldi.

TÜRKİYE'YE GELDİ

Yıldız oyuncu bugün sosyal medya hikayesinden Türkiye'de olduğuna dair paylaşım yaptı.

Tatil için Türkiye'ye gelen Mert'in ilgiler sonrasında İstanbul'da transfer görüşmeleri de yapması bekleniyor. Geçtiğimiz ay yıldız oyuncunun menajeri Max Hagmayr önemli açıklamalar yapmıştı.

"SAKATLIĞINI ATLATTI"

Mert Müldür'ün sakatlığını atlattığını ve Sassuolo'da forma giymekten mutlu olduğunu ifade eden Hagmayr, "Mert Müldür sakatlığını atlattı ve şu anda tamamen fit durumda. Sassuolo'da forma giydiği için mutlu. Transfer için bir şey söylemem doğru olmaz ama sezon sonunda durumunun ne olacağını göreceğiz. Önümüzdeki birkaç hafta için Mert Müldür'ün geleceğine dair bazı şeyler belli olacak" demişti.

SACHA BOEY İÇİN 25 MİLYON EURO İSTENİYOR

Hagmayr de aslında transfer için sinyal verirken, Sarı-Kırmızılılar'ın yine en ciddi talip olduğu öğrenildi. Geçen sezon başında kadroda düşünülmeyen ancak kamp sonrasında Leo Dubois'nın sakatlığı sonrasında formayı kapan Sacha Boey müthiş bir performans ortaya koymuş ve devleri peşine takmıştı. İsmi İngiliz devi Arsenal'le anılan ve Galatasaray yönetiminin kendisi için 25 milyon Euro istediği Boey'un olası ayrılığı durumunda Mert bir numaralı hedef olacak.

4-5 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMEK İSTENİYOR

Yerli kontenjanı nedeniyle genç oyuncuya çok sıcak bakılırken Boey'dan gelecek bonservis bedelinin bir kısmı da bu transfere ayrılacak.

Aslan, Sassuolo'yu 4-5 milyon Euro bandında bir rakamla ikna etmeyi hedefliyor. İtalyanlar, Mert'i, Rapid Wien'den 2019'da 4.7 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2023, 15:41
YORUM EKLE