"Galatasaray'ın transfer teklifini reddetti"

Süper Lig devi Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde Atalanta'nın genç yıldızına transfer teklifi yaptığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların ilgilendiği genç oyuncunun şimdi de Premier Lig'den kulüplerin radarında olabileceği belirtildi.

"Galatasaray'ın transfer teklifini reddetti"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde kadrosuna bir hamlede bulunmak istediği iddia edildi. Süper Lig devinin genç yıldız için teklifini sunduğu vurgulandı.

Genç futbolcunun Galatasaray'a transfer olmak istememesi nedeniyle bu teklifin kabul edilmediği belirtildi.

3 HAMLE YAPILMIŞTI

Galatasaray ara transfer ve tescil döneminde 3 futbolcuyla anlaşma sağlamıştı. Sarı-kırmızılılar, Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yi sezon sonuna kadar kiralamıştı. Kanadalı sol bekin 1 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesinin olduğu belirtilmişti.

Süper Lig devi, Sassuolo'dan milli stoper Kaan Ayhan'ı da kiralık olarak kadrosuna dahil etmişti. Galatasaray'ın dikkat çeken hamlesi Nicolo Zaniolo olmuştu. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki on numarayı 15 milyon euro bedelle transfer etmişti.

CALEB OKOLI İDDİASI

Sporx'in İtalyan basınından derlediği habere göre; Atalanta forması giyen 21 yaşındaki stoper Caleb Okoli için Galatasaray iddiası geldi. Dünya Kupası'nın ardından formasından uzaklaşan 21 yaşındaki stoper, bu durumdan memnun değil.

Okoli'nin bu nedenle, yaz aylarında takımdan ayrılabileceği ve Premier Lig'e sıcak baktığı aktarıldı. Atalanta'nın da, genç oyuncu için beklentisinin 20 milyon euro istediği ve bu nedenle Premier Lig'in herkes için en uygun çözüm olabileceği kaydedildi.

G.SARAY'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Galatasaray'ın da Okoli'ye ilgisinin olduğu yazıldı. Sarı-kırmızılıların, şubat ve mart ayında Türkiye'de transfer dönemi hala açıkken, oyuncuya ilgi gösterdiği ve teklif sunduğu öne sürüldü. Okoli'nin Galatasaray'ın ilgisine sıcak bakmadığı ve yaz aylarında yeni fırsatlar beklediği belirtildi.

Atalanta'da ile sözleşmesi 2026'ya kadar devam eden Okoli, bu sezon İtalyan ekibinde 13 maça süre aldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 10:48
YORUM EKLE