"Galatasaray'ın yeni 10 numara transferi belli oldu"

Galatasaray, Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda yeni bir 10 numara transferi yapmak için kolları sıvadı.

"Galatasaray'ın yeni 10 numara transferi belli oldu"

Süper Lig'de yarın evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan lider Galatasaray, şampiyonluk için yoluna emin adımlarla devam ediyor. Okan Buruk yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla giren sarı-kırmızılı takım yaptığı transferlerle dikkat çekti.

Son olarak ara transfer döneminde kadrosuna Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe gibi yıldız isimleri katan Galatasaray'da yeni bir transfer için hareketlilik yaşanıyor.

Sezon sonu için şimdiden kolları sıvayan yönetim, Okan Buruk'un raporları doğrultusunda transferde adımlarını atmaya devam ediyor.

YENİ BİR TRANSFER GİRİŞİMİ

Orta sahayı daha da güçlendirmek isteyen Buruk, transferdeki yeni gözdesini yönetime iletti. Sarı-kırmızılı yönetim, takıma tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç yetenekler de kazandırmanın peşinde.

Orta sahayı güçlendirmek için kolları sıvayan yönetim, Okan Buruk'un yeni gözdesi olan genç oyuncu için düğmeye bastı.

OKAN BURUK'UN YENİ GÖZDESİ

Galatasaray, Bundesliga'da ekibi Hoffenheim'da forma giyen 18 yaşındaki Muhammed Damar'ı kadrosunda görmek istiyor.

Orta sahada görev yapan ve geleceğin genç yıldızları arasında gösterilen Muhammed Damar için görüme yapacak olan Galatasaray, şartları zorlamak istiyor.

G.SARAY VE HOFFENHEIM MASAYA OTURACAK

Almanya uyruklı olan 18 yaşındak Damar için Galatasaray Yönetimi'nin sezon sonunda Alman ekibiyle masaya oturması ve transferi sonlandırması bekleniyor.

Genç futbolcunun Hoffenheim ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Piyasa değeri 1 milyon Euro olan Muhammed Damar, bu sezon Bundesliga'da 5 maçta forma giydi ve henüz gol ve asist katkısı yapmadı.

Frankfurt'tan Hoffenheim'a 500 bin euro bedelle transfer olan Muhammed Damar, Alman basınında bir dönem "Yeni Mesut Özil" olarak lanse edildi.

Almanya U19 Milli Takımı'nda 5 maçta forma giyen ve 5 gol kaydeden Muhammed Damar, son dönemdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 10 numara bölgesinde oynayan Muhammed Damar, 8 numarada da görev alabiliyor.

Galatasaray, Süper Lig'de yarın evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Fenerbahçe ile puan farkını korumak isteyen sarı-kırmızılı takım uzun süre aradan sonra taraftarının önüne çıkacak.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2023, 13:30
YORUM EKLE