"Galatasaray'ın yeni iki golcüsü belli oldu! Ortalık yıkılacak"

Dünya Kupası arasına 7-0'lık Başakşehir galibiyetiyle moralli giren Galatasaray'da yönetim kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un sürpriz bir transfer için kolları sıvadığı iddia edildi.

"Galatasaray'ın yeni iki golcüsü belli oldu! Ortalık yıkılacak"

Sarı-Kırmızılılar, adı Beşiktaş ve Trabzonspor ile de anılan Kayserispor’un sağ beki Onur Bulut’u gözüne kestirdi. 28 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin son senesinde…

Sezonun parlayan yıldızlarından Kayserispor'un 28 yaşındaki sağ beki Onur Bulut, Galatasaray'ın da transfer radarına girdi. Adı bir süredir Beşiktaş ve Trabzonspor gibi devlerle de anılan tecrübeli futbolcu, ligde 14 maçta 2 gol 2 asistle oynayarak dikkat çekmeyi başardı. Sözleşmesinin son senesinde olması da Galatasaray cephesinin iştahını kabartıyor.

Özellikle Dubois'ya Juventus'un ilgi göstermesi, Boey'nin de yüksek bir bonservisle satılma ihtimali, Sarı-Kırmızılı kulüpte sağ beke takviye ihtiyacını zorunlu kılıyor. Galatasaray, bu bölgeyi Mert Müldür ve Onur Bulut gibi iki Milli oyuncuyla takviye edip, yerli rotasyonunda da elini güçlendirmek istiyor.

İKİ GOLCÜ BİRDEN

Seferovic ve Gomis ile yolları ayırmaya hazırlanan, Icardi'nin bonservisini alması da zor görünen Galatasaray; Ocak ayında Moussa Dembele'yi kadrosuna katıp, Atalanta ile sözleşmesi bitecek olan Luis Muriel'i de sezon sonunda renklerine bağlamayı hedefliyor.

* 26 yaşındaki Fransız santrfor Dembele, taraflar anlaşırsa Galatasaray'da seve seve oynayacağını dile getirdi.

Galatasaray'dan transferde hamle üstüne hamle geliyor. Sarı-Kırmızılılar hem ligin ikinci yarısında takımı şampiyonluk yarışında tutacak hem de gelecek sezonun kadrosunu şekillendirecek takviyeler için çalışmalar yapıyor.

Özellikle forvet hattı konusunda titiz bir hazırlık söz konusu. Mevcut kadroda Icardi, Gomis ve Seferovic gibi yıldızlar olmasına karşın, bu bölgede önemli değişiklikler gerçekleşecek gibi görünüyor.

* 31 yaşındaki Kolombiyalı forvet Muriel'in, Atalanta'daki 1 yıllık kontrat opsiyonunu kullanıp kullanmaması, bu transferde belirleyici rol oynayacak. 

ICARDİ İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK

Bu değişimin temel sebebi ise teknik direktör Okan Buruk'un memnun olmadığı Seferovic'in ocak ayında gönderilecek olması, 37 yaşındaki Gomis'le yol ayrımına gelinmesi, kısa sürede tüm taraftarların sevgilisi haline gelen Icardi'nin bonservisinin PSG'den alınmasının da zor görünmesi. Ancak Arjantinli yıldız için şartlar sonuna kadar zorlanacak. Buna yeniden kiralama seçeneğinin de dahil olduğu belirtiliyor.

FENERBAHÇE'YLE ADI ANILMIŞTI

Asıl sürpriz ise İtalya cephesinden geldi. Galatasaray'ın, aynı zamanda Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde bulunan Luis Muriel'le ilgilendiği ileri sürüldü. Atalanta ile sözleşmesi bitecek olan, ancak 1 yıllık opsiyonu bulunan 31 yaşındaki Kolombiyalı forvetin, Galatasaray cephesinde sezon sonu için düşünüldüğü belirtiliyor. Her iki transferde de mutlu sona ulaşılırsa, Galatasaray gelecek sezon Dembele ve Muriel gibi iki önemli forvete birden kavuşmuş olacak.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2022, 10:23
YORUM EKLE