Galatasaray'ın yeni transferinin İstanbul'a geliş saati belli oldu!

Galatasaray, Bayer Leverkusen'den Kerem Demirbay'ı kadrosuna kattı.

Galatasaray'ın yeni transferinin İstanbul'a geliş saati belli oldu!

Galatasaray, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi'nin ardından Kerem Demirbay'ı da kadrosuna kattı.

Kerem Demirbay ile ilgili gelişmeleri muhabirler aktardı.

İşte transfer için verilen bilgiler:

Ertan Süzgün: "Kerem Demirbay, Galatasaray’a hayırlı olsun. Galatasaray, Kerem Demirbay ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Kerem Demirbay’ın sağlık kontrolü ve resmî sözleşme işlemleri için Türkiye’ye uçuş programı oluşturuluyor.

Serhan Türk: "Kerem Demirbay anlaşma tamam ve bu akşam İstanbul'da olacak."

Emre Kaplan: "Kerem Demirbay Galatasaray’da. Tecrübeli oyuncu kısa süre içerisinde İstanbul’a gelip resmî sözleşme imzalayacak."Galatasaray, Kerem Demirbay için 3.5 Milyon Euro civarında bonservis ödeyecek. Alman ekibi pazarlıklara 8 Milyon Euro’dan başlamıştı."

Tibet Töre: "Kerem Demirbay bitti. Sırada yabancı 8 numara var."

Berk Göl: "Galatasaray Kerem Demirbay transferini tamamladı.  3 yerli konusunda Okan Buruk'un eli rahatladı. Rotasyonlu olarak ilk 11'e koyabileceği oyuncu sayısı yeterli hale geldi.

Nevzat Dindar: "Kerem Demirbay Galatasaray'a hayırlı olsun."

Yakup Çınar: "Kerem Demirbay Galatasaray'da. Kerem'in ardından B.Leverkusen'le anlaşma sağlandı. 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Kerem Demirbay bugün İstanbul'a geliyor."

Ali Naci Küçük: "Galatasaray’a hayırlı olsun. Galatasaray’ın bu sezon kadrosuna kattığı 4 isim açık ve net kulüplerine karşı transferi çözebilmek için direndi. Angelino, Icardi, Bakambu ve şimdi de Kerem! Kerem, Galatasaray’ın en kilit isimlerinden biri olacak."

Eyüp Yıldız: "Kerem Demirbay hayırlı olsun. Belki çok atlet değil ama çok akıllı bir 8 numara aldı Galatasaray."

Yağız Sabuncuoğlu: "Kerem Demirbay 23.00’te İstanbul Yeni Havalimanı’nda olacak."

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2023, 23:46
YORUM EKLE