Galatasaray, İstanbul'a davet etti! Ali Sami Yen'e gelecek!

Galatasaray, Wilfired Zaha'yı resmen transfer etti. Sarı kırmızılıların transfer videosunda spiker dikkat çekti. Peki Galatasaray'ın transfer açıklamasındaki kadın spiker kim, nerede çalışıyor, kaç yaşında?

Galatasaray, İstanbul'a davet etti! Ali Sami Yen'e gelecek!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, kadrosunu Wilfired Zaha ile güçlendirdi. Sarı kırmızılılar, Fildişili oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Zaha'nın maliyetini açıklayan Galatasaray, tecrübeli oyuncuya yıllık 4.3 milyon Euro maaş, 2.3 milyon Euro da imza parası verileceğini duyurdu. 

Galatasaray Zaha'yı bir video ile açıkladı. Videoda yer alan spiker dikkat çekti.

ZAHA TRANSFERİ VİDEOSUNDAKİ SPİKER KİM?

Galatasaray'ın Wilfried Zaha'yı duyurduğu videoda Sky Sports sipkeri Jo Wilson yer aldı. 37 yaşındaki spiker, videoda, "Günün en büyük transfer haberinde Türk devi Galatasaray, Fildişili yıldız Wilfried Zaha'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Türk Futbol tarihinin en çok lig şampiyonluğuna sahip kulübü Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmeyi düşünüyor. Ve bu hamle, Avrupa futbol sahnesini yeniden fethetme hırslarını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY TELAFFUZU ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

Galatasaray, Zaha ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdiğinde Sky Sports bu haberi son dakika geçti. Zaha haberini Sky Sports ekranlarında aktaran ise Jo Wilson olmuştu. Wilson'un aksanı Galatasaray taraftarı tarafından çok beğenilmişti.

2011'den beri Sky Sports News'in tanıdık yüzü olan ve Cotswolds'ta yaşayan Jo, daha önce Haziran ayında smear testi için gittiğinde bir jinekoloğun kanser belirtilerini nasıl hemen fark ettiğini anlatmıştı.

37 yaşındaki güzel spikerin 43 yaşındaki eşi Dan McGratht'le evliliğinden 2 yaşında kızı var.

İSTANBUL'A BİR GEZİ PLANLIYOR

Jo Wilson'ın Galatasaray'ın Zaha transferini duyurmasının ardından çalıştığı televizyon kanalının sosyal medya hesabından spikerin İstanbul'a bir gezi planladığı mesajı paylaşıldı.

GALATASARAY DAVET ETTİ

İstanbul'a gezi düzenlemeyi düşünen Jo Wilson'ın düşüncesini Galatasaray gerçekleştirecek. Sarı kırmızılılar, ünlü ismi RAMS Park'a davet etti. 

KARİYERİ

2011'de Glasgow Caledonian Üniversitesi'nden gazetecilik alanında yüksek lisans derecesiyle mezun olanJo Wilson, aynı yıl Sky Sports'a stajyer olarak başladı.Stajının ardından önce editör, ardından da prodüktörlüğe yükseldi. 2015 yılında ise ekran yüzü olarak kanalda boy gösterdi.

Kaynak: NTV

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2023, 17:18
YORUM EKLE