"Galatasaray'la anlaşın, Galatasaray'da oynamak istiyorum"

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'den sarı-kırmızılı ekibe müjdeli haber geldi.

"Galatasaray'la anlaşın, Galatasaray'da oynamak istiyorum"

Galatasaray'ın sezon başında kiralık kadrosuna kattığı yıldız golcü Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyordu. Arjantinli futbolcu için flaş bir gelişme yaşandı.

PERFORMASIYLA BÜYÜLEDİ

Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda en büyük desteği veren futbolculardan biri de Mauro Icardi oldu. Arjantinli süperstar, ileri uçta rakip tanımazken, adeta durdurulamayan bir performans sergiledi.

Özellikle takımının en ihtiyaç duyduğu anlarda sahne alan Arjantinli süperstar, Sivasspor mücadelesiyle birlikte ligde toplamda 19 gole ulaştı. 30 yaşındaki futbolcu, ayrıca Sarı Kırmızılılar’ın çıktığı son 7 lig maçına da damga vurdu. Bu süre içerisinde Cim Bom, 19 kez rakip fileleri havalandırırken, gollerin yarısından fazlasında Icardi’nin imzası vardı.

"GALATASARAY İLE YENİDEN ANLAŞIN" TALİMATI

Galatasaray’a, taraftarının sevgilisi olan Mauro Icardi’den müjdeli haber geldi. Paris Saint Germain’den kiralanan Arjantinli golcünün menajerine, Cim-Bom ile yeniden anlaşması talimatını verdiği öğrenildi.

'BURADA KENDİMİ BULDUM'

Icardi, İstanbul’a geçtiğimiz gün gelen menajeri Elip Letterio Pino’ya, Galatasaray’da kalmak istediğini söyledi. Sarı-kırmızılı yetkililere de bilgi veren yıldız futbolcunun, “Burada kendimi buldum. Hem sahada hem de saha dışında çok mutluyum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

KOZ OLARAK KULLANACAK

Icardi konusunu çözmeye kararlı olan Sportiş AŞ Başkanvekili Erden Timur’un yıldız oyuncunun tavrı sonrası elinin rahatladığı öğrenildi. Avrupa’nın önde gelen birçok ekibinin radarında olan Icardi’nin, Galatasaray’da devam etme arzusu, sarı-kırmızılıların PSG ile yapılan pazarlıklarda bunun bir koz olarak kullanmasını sağlayacak.

ELİNİ ÇABUK TUTMAK İSTİYOR

Bu sezon ligde 19 gol, 7 asistlik bir performans gösteren Icardi konusunu bir an önce çözmek isteyen sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi ön elemelerini düşünerek elini çabuk tutmak istiyor.

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 13:22
YORUM EKLE