Galatasaray maçında şok eden olay! Okan Buruk'un üzerine yürüdü!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30.haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Galatasaray maçında şok eden olay! Okan Buruk'un üzerine yürüdü!

Kasımpaşa - Galatasaray maçında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber arasında tartışma çıktı.

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, yaşanan olayla ilgili detayları aktardı.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"DEVRE ARASI VE MAÇ SONU YAŞANANLAR ÇOK YANLIŞTI"

"Trabzon'da yaşananlardan sonra tüm hafta gündem orada yaşananlar olacak ama İstanbul'da da hiç hoş olmayan işler yaşandı. Ali Sami Yen'e küfredilmesi rezaletinin yanı sıra Okan Hoca'nın tüm itidalliğine rağmen devre arası ve maç sonu yaşnanlar çok yanlıştı." 

"SERKAN REÇBER, 'NE KONUŞUYORSUNUZ?' DİYOR"

"Olay şöyle; Ouanes sarı kart gördükten sonra topa vuruyor. 4. hakem 'Gördüm' demesine rağmen Atilla Karaoğlan kırmızı göstermiyor. Okan Hoca da bu durumu çok sakin bir şekilde tünelde Atilla Karaoğlan'a söylüyor. Serkan Reçber de gergin şekilde Okan Hoca'ya doğru yürüyüp 'Ne konuşuyorsunuz? diyor."

"TANSİYONU YÜKSELTMEYE DEVAM EDİYOR"

"Okan Hoca'nın üzerine doğru yürüyünce teknik heyettekiler de hocanın yanına gidiyor. Okan Hoca dönüp 'Sakin olun, ben tanıyorum, problem yok' diyor. Okan Hoca ne kadar sakinleştirmeye çalışsa da Serkan Reçber tansiyonu yükseltmeye devam ediyor."

"MAÇ BİTTİKTEN SONRA DA OLAY ÇIAKRIYOR"

"Galatasaray teknik heyetinden biri 'İşine bak' deyince Serkan Reçber gerginlik dozunu daha da artırdı. Devre arası 6-7 dakika bağırış sürüyor. Devreden çıkılırken sahaya da taşınıyor, herkes görüyor. Serkan Reçber maç bittikten sonra da olay çıkarıyor."

"SOYUNMA ODASININ ORADA YİNE BAĞIRIP ÇAĞIRDI"

"Galatasaray soyunma odasının orada yine bağırıp çağırıyor. En son güvenlik güçleriyle de tartışma yaşıyor. Türk futbolu bu kadar gergin bir ortamdayken bir spor insanının bu yaptıkları kendi kariyerine asla yakışmamıştır." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 05:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa G1905
Mustafa G1905 - 2 ay Önce

Koçun primini kazamadık diye sinirlenmiştir.. ne diyelim, başka bir anlam ve sebep bulmak zor..