Galatasaray maçından sonra beIN SPORTS'u tehdit etti

Ocak ayında Sabri Çelik'in yerine MHK'nin başına geçen Lale Orta'yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Orta'nın Galatasaray - Kasımpaşa maçından sonra beIN Sports'a talimat gönderdiği öğrenildi.

Galatasaray maçından sonra beIN SPORTS'u tehdit etti

Lale Orta yönetimindeki yeni MHK çalkanlanmaya başladı. Gelen haberlere göre Orta'nın Galatasaray-Kasımpaşa maçından sonra Donk'un pozisyonuyla ilgili beIN Sports'u aradığı ortaya çıktı.

Spor Gecesi'nden Haluk Yürekli, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Oraya gelip yanlış olduğunu açıklarım"

"beIN Sports Trio programındakiler, Ryan Donk'un Nicolo Zaniolo'ya yaptığı hareket için kırmızı kart demişler. Aradan dakikalar sonra MHK Başkanı Lale Orta, BeIN Sports yetkilisini aramış 'Bu bir skandaldır. Yorumları değiştirmezlerse, ben oraya gelip yanlış olduğunu açıklarım' demiş."

"VAR odasındaki görüntüyü beIN Sports'a veriyor"

"Ardından VAR odasından telefonla çekilmiş fotoğrafı beIN Sports'tan bir yetkiliye gönderiyor. Sonrasında özet görüntüsü değişiyor ve Lale Orta'nın istediği görüntü maça dahil ediliyor." dedi.

"Yayıncı kuruluştaki yetkili istifa etti"

 "Yaşanan bu hadiselerin ardından yayıncı kuruluştaki yetkili görevinden istifa etti. Bu olay yayıncı kuruluşta adeta infial yaratmış. Kimse ne olduğunu anlayamamış."

"Bu güç nereden geliyor?

"Merkez Hakem Kurulu (MHK), Başkanı Lale Orta, göreve gelir gelmez Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesinden sonra Galatasaray futbolcusuna yapılan faule kırmızı kart diyen yorumcuları arayıp tehditvari sözler sarf ediyor, en önemlisi de VAR odasından bir görüntüyü dışarı servis edebiliyor... Bu nasıl bir güçtür?"

"VAR'da hata yapan hakem görev alıyor"

"Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasının VAR hakemi Hakan Ceylan, hatalı kararlar vermesine rağmen hemen ödül gibi bir maça tayin ediliyor. Demek ki bu 'Sen doğru karar verdin. Aferin' anlamına geliyor. Bununla birlikte bu hafta Zorbay Küçük Galatasaray maçına veriliyor. Lale Hanım size sesleniyorum, bu ligin ayarlarıyla oynamayın." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2023, 10:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer
Zafer - 1 yıl Önce

Demek Galatasaray takımına operasyon başlamış, yönetim uyursa şampiyonluk buhar olur.