"Galatasaray resmi teklif yaptı, net olarak biliyorum, 4 milyon Euro istiyorlar, sponsorla transferi yapacaklar"

Galatasaray, gelecek sezon için Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın yanına Fransa'da oynayan gurbetçi kaleciyi düşünüyor.

"Galatasaray resmi teklif yaptı, net olarak biliyorum, 4 milyon Euro istiyorlar, sponsorla transferi yapacaklar"

Bu sezon yoluna 3 kulvarda devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Ligde şampiyonluğu hedefleyen sarı kırmızılılar gelecek sezon için flaş bir transfer imza atmaya hazırlanıyor.

MUSLERA'DA HEDEF 1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Fernando Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi aynı zamanda gelecek sezon Uruguaylı file bekçisinin yanında genç ve gelecek vaddeden bir kaleciye yer vermek istiyor. 

DOĞAN ALEMDER HAMLESİ

Sarı kırmızılıların bu çerçevede tüm hakları Fransa'nın Rennes takımda olan Doğan Alemdar için büyük bir adım attığı öğrenildi. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Kazanı programında Doğan Alemdar için flaş açıklamalar geldi.

"GALATASARAY RESMİ TEKLİF YAPTI, BUNU TEYİT ETTİM"

Almanya'da yaşayan ve pek çok futbolcuyla çalışan Ali Polat, "Net biçimde biliyorum Galatasaray, Muslera'nın yedeği olarak Doğan Alemdar'ı düşünüyor. Doğan, Kayserispor altyapısından yetişti. Rennes oyuncuyu kiralık olarak Troyes'e gönderdi. Galatasaray bu transfer için resmî başvurusunu yapmış. Bunu teyit ettim ama Rennes 4 milyon Euro istiyor. Galatasaray bir sponsorluk anlaşmasıyla bu transferi gerçekleştirmek istiyor. Benim duyduğum kadarıyla Petrol Ofisi ile bu konuda bir çalışma yapacaklar. Galatasaray bu transfer konusunda kararlı." ifadelerini kullandı.

3,5 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Kayserispor altyapısında yetişen ve henüz 18 yaşındayken Süper Lig’de başarılı performansıyla adından söz ettiren Doğan Alemdar, 2021 yılında 3,5 milyon Euro karşılığında Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’e transfer olmuştu.

TROYES'E KİRALANDI

2 sene forma giydiği Fransız ekibinde toplam 23 maça çıkan Alemdar, sezon başında Troyes’a kiralandı. Alemdar, A Milli Takım formasını da 2 kez giydi.

Kaynak: Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 03:14
YORUM EKLE