"Galatasaray, Trabzonspor'dan iki yıldız alacak, iki oyuncuyu da verecek"

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon için transfer planlamalarına şimdiden başlamış durumda. Alınan bilgiye göre sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor'un milli yıldızlarını transfer listesine ekledi.

"Galatasaray, Trabzonspor'dan iki yıldız alacak, iki oyuncuyu da verecek"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, Trabzonspor'un milli futbolcularına kancayı taktı.

UĞURCAN ÇAKIR VE ABDÜLKADİR ÖMÜR GELİŞMESİ

Cim-Bom, bordo-mavililerin iki yıldız ismi Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, iki yerli ismi kadrosuna katarak 8+3 kuralında avantaj sağlamak istiyor.

Galatasaray’da yerli denklemi için formül bulundu: Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür...

GALATASARAY ISRARLI

Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki sezon uygulanacak 8+3 kuralı nedeniyle Trabzonspor’un iki yıldızına gözünü dikti. Aslan’da Teknik Direktör Okan Buruk’un, özellikle iki oyuncu için ısrarlı olduğu bildirildi.

İKİ OYUNCU İÇİN TEKLİF YAPILACAK

Cim-Bom’un ligin bitimiyle birlikte bu iki oyuncu için önerisini sunacağı öğrenildi. Hem Uğurcan Çakır’ın hem de Ömür’ün 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray’ın, bu müthiş operasyon için “para+takas” şeklinde bir paketle Trabzonspor’a teklif götüreceği belirtildi. Karadeniz ekibinin, Mostafa Mohamed ve Olimpiu Morutan gibi isimlere ilgisinin bulunması, Galatasaray’ın bu transferde önünü açabileceği kaydedildi.

Trabzonspor’un ise çok şey beklediği bu iki yıldız futbolcu için takasa sıcak bakmadığı, parasal bir teklif karşısında düşünebileceği vurgulandı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2023, 11:21
YORUM EKLE