Galatasaray, tur için sahada! İşte muhtemel ilk 11...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'yı Rams Park'ta konuk edecek. Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, tur için sahada! İşte muhtemel ilk 11...

Slovenya'daki ilk maçı Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle 3-0 kazanan Galatasaray, büyük bir avantajla sahaya çıkacak.

Galatasaray, turu geçmesi durumunda Play-Off'ta Norveç'in Molde ile Faroe Adaları'nın Kİ Klaksvik takımlarının eşleşmesinden gelecek rakiple karşılaşacak.

Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Rams Park'ta yapılacak maç saat 21.00'de başlayacak.

Müsabaka, D Smart platformundaki Smart Spor kanalından yayımlanacak.

Müsabakayı İtalyan hakem Marco Guida yönetecek. Ciro Carbone ile Alessio Berti'nin yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marcenaro olacak.

UEFA LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Galatasaray'ın UEFA listesinde şu isimler bulunuyor:

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Cedric Bakambu.

MUHTEMEL 11

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Berkan, Torreira, Zaha, Mertens, Barış, Halil Dervişuoğlu.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 22:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali sami alkış
ali sami alkış - 9 ay Önce

boylesine önemli bir maçta,icardi,bakambu ve keremi kenarda tutup barış,berkan ve halili oynatmak tam bir akıl tutulması..okan hoca derhal istifa etmeli..

AK
AK @ali sami alkış - 9 ay Önce

İLK MAÇ 3-0 , GEREK Mİ VAR.