"Galatasaray, yıldız 10 numara için 4.5 milyon Euro teklif etti"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen yıldız futbolcunun transferi için düğmeye bastı.

"Galatasaray, yıldız 10 numara için 4.5 milyon Euro teklif etti"

Şampiyonluk yarışında avantajlı durumda olan Galatasaray transferde ateşi yaktı ve Benfica forması giyen Rafa Silva için yeniden harekete geçti.

YENİ YILDIZLAR HEDEFTE 

Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılacak olan Aslan, kadrosunu güçlendirmek adına yeni yıldızlar için çalışmalara başladı. 

OAKN BURUK'UN RAFA SILVA ISRARI

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un ısrarla istediği oyuncu Rafa Silva'nın peşini bırakmıyor. 

KÖRFEZ ÜLKERİNDEN DE İLGİ VAR

Portekiz kulübü Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 30 yaşındaki yıldız oyuncu için Körfez ülkesi takımlarının büyük ilgisi var. 

9 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

Portekizli yıldız 10 numara Rafa Silva, Körfez'den yıllık 9 milyon Euro'luk teklif aldı ama yıldız oyuncu Avrupa dışında başka bir yerde oynamaya sıcak bakmıyor. 

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Galatasaray'ın da ısrarla istediği oyuncu, sarıkırmızılı takımın ilgisine sıcak bakıyor ve gelecek teklifi değerlendirecek.

4.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

Cimbom, Rafa Silva'ya talip olan kulüplerin artmasından sonra harekete geçti ve daha önce yaptığı teklifi yükseltti. Sarı Kırmızılı yönetim, bonuslar ve imza parasıyla birlikte Rafa Silva'ya senelik 4.5 milyon Euro'luk teklif etti.

Rafa Silva'nın menajerinin sezon sonuna kadar gelen teklifleri değerlendireceği ve buna göre hareket edeceği belirtildi.

34 GOLE ETKİ ETTİ

Yıldız oyuncu, bu sezon Portekiz Ligi'nde 28 karşılaşmada 12 gol atan Silva, 11 de asist yaptı. Toplamda ise 50 maçta 20 gol ve 14 asisti bulunuyor.

Kaynak: Takvim

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 14:03
YORUM EKLE