"Galatasaray’a gitmek için Trabzonspor'da kötü oynuyor"

Yusuf Yazıcı ile ilgili çok çarpıcı bir iddia geldi. Yazıcı'nın Galatasaray'da oynamak için doğup büyüdüğü şehrin takımı Trabzonspor'da kötü oynadığı iddia edildi.

"Galatasaray’a gitmek için Trabzonspor'da kötü oynuyor"

Trabzonspor camiası Yusuf Yazıcı’nın performansı yüzünden büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Camianın yurt dışına sattığı en pahalı oyuncu, Lille’de harikalar yarattı, şampiyonluk yaşadı. Rusya’da CSKA ile ortalığı yıktı geçti, Trabzonspor’a geldi, kontak kapattı. 

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Geçen sezon CSKA’ya gitmeden önce Galatasaray’ın gündemine gelmişti. Hatta menajeri, “Bir yerde doğup büyüdüğü kulüp. Diğeri ise hocası Fatih Terim’le beraber çalışmak” açıklamasında bulunmuştu.

Gelinen süreçte Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’a döndü. Çünkü sözleşmesinde Süper Lig’den başka bir takıma giderse Trabzonspor’dan izin alınması gerekiyordu. 

“Yusuf Yazıcı, Galatasaray’a gitmek için kötü oynuyor”

Ancak camiayı rahatsız eden bir dedikodu var. O dedikoduya göre; Yusuf Yazıcı aslında Galatasaraylı. Geçen sezon Galatasaray’a gelmeyi çok istedi, ancak Ağaoğlu izin vermedi. Bu sezon Trabzon’a döndü. Kötü oynuyor. Çünkü hedefi taraftarı olduğu Galatasaray’a gitmek.

Döndükten sonra Lille bir daha göndermek istediğinde Trabzonspor artık istediği yere gidebilir diyecek. O zaman Yusuf da çok istediği Galatasaray forması giyebilecek.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2022, 00:29
YORUM EKLE