"Galatasaray’ın 2 genç yıldızını kadromuza kattık"

Galatasaray'da genç oyuncularla ilgili iki önemli gelişme yaşandı.

"Galatasaray’ın 2 genç yıldızını kadromuza kattık"

Galatasaray'da altyapı oyuncularından iki isimle ayrılık gerçekleşti.

İKİ GENÇ TRABZON'A GİDİYOR

Selman Faruk Dibek ve Atalay Yıldırım, 1461 Trabzon'a transfer oldu.

1461 Trabzonspor, iki oyuncunun transferini resmen açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Galatasaray’ın 2 genç yıldızını kadromuza kattık"

Kulübümüz, Süper Lig ekibi Galatasaray’ın 2 genç yıldızı Selman Faruk Dibek ve Atalay Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Kulübümüzde yapılan ve Başkan Yardımcımız Ali Haydar Baş’ın katılımı ile yapılan imza töreninde; 20 yaşındaki forvet oyuncusu Atalay Yıldırım ve 19 yaşındaki kanat oyuncusu Selman Faruk Dibek, kendilerini 3’er yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde konuşan Başkan Yardımcımız Ali Haydar Baş, her iki oyuncuyu da kadrolarına katmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “İki oyuncuyu da bonservisi ile transfer ettik. Kalitelerine ve yeteneklerine güveniyoruz. İnşallah burada çok başarılı olacaklar ve kendilerini ilerleyen yıllarda üst liglerde izleyeceğiz” dedi.

Yeni transferimiz Atalay Yıldırım ise, “Buraya geldiğim için mutluyum. 2.Lig’de kiralık oynadığım için ligi biliyorum. Yabancılık çekmeyeceğim” ifadelerini kullandı.  Bir diğer transferimiz Selman Faruk Dibek de, “1461 Trabzon FK’ya kendimi göstermek için geldim. Liglerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum” şeklinde konuştu. 

-GERİ ALMADA ÖNCELİK GALATASARAY'DA-

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, sosyal medya hesabından transferle ilgili detay verirken "Sarı-Kırmızılı takımın bonservislerini geri almada öncelik hakkı var." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022, 14:29
YORUM EKLE