"Galatasaraylı futbolcular, soyunma odasına başkanı çağırdı ama başkan..."

Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Nevzat Dindar, önemli bir bilgiyi aktardı.

"Galatasaraylı futbolcular, soyunma odasına başkanı çağırdı ama başkan..."

Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Fenerbahçe derbisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-HAFTA BAŞINDA ALDIĞIM BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA...-

"Galatasaray'ın kulübünün ne kadar zayıf olduğunu gördük. Torrent olmasaydı sadece sonuç değişik oabilirdi ama görüntü... Hafta başında aldığım bilgiler doğrultusunda oyuncular, maça hiç motive değildi. Galatasaray için kabul edilebilir bir sezon değil."

-BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI PRİM İSTEDİLER-

"Zorlu 1-2 maç sonrası Galatasaraylı futbolcular prim beklemişti. Barcelona maçları ve Beşiktaş... Beşiktaş maçı özellikle... Soyunma odasında oyuncular prim istedi ve bu talepleri karşılanmadı. Bunlar çok önemli şeyler. Hafta başında aldığım bu motivasyonsuzluğun birikimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum."

-FUTBOLCULAR ÇAĞIRDI, BAŞKAN GİTMEDİ-

"Beşiktaş galibiyeti sonrası futbolcular, koro halinde soyunma odasına başkanı çağırdı, başkan Beşiktaş maçı sonrası oraya gitmedi.  Sonra x bir yönetici gitti ama o da soyunma odasına girmedi. Sonrasında futbolcular, büyük hayal kırıklığına uğradılar. Galatasaray'ın bir hedefi var mıydı? Stratejik bir hata yapıldı. Derbi öncesinde kampa da girilmedi. Futbolcular, bu tip maçlarda prim bekler ama olmadı böyle bir şey." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2022, 21:05
YORUM EKLE