"Galatasaraylı yıldız halı saha maçında sakatlandı"

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'nın arkadaşlarıyla oynadığı halı saha maçında sakatlandığı iddia edildi.

"Galatasaraylı yıldız halı saha maçında sakatlandı"

Uruguay, Dünya Kupası'ndan elendi, ortalık karıştı. Pek çok Uruguaylı futbolcunun başı VAR yüzünden FIFA ile dertte. 2 Aralık’ta oynanan maçtan sonra Uruguay Milli Takımı’nın oyuncularından Cavani, Valencia kampına katıdı. Ugarte de Sporting'le çalışmalara başladı.

Galatasaray’ın Uruguay Milli Takımı’nda forma giyen iki oyuncusundan Fernando Muslera’nın Pazartesi günü dönüp takıma katılması bekleniyor.

TORREIRA, HALI SAHA MAÇINDA SAKATLANDI

Lucas Torreira’nın ise halı sahada arkadaşlarıyla maç ederken sakatlandığı için dönüşünü geciktireceği iddia edildi. 

İSTANBUL'A GEÇ DÖNEBİLİR

Arjantin-Uruguay sınırındaki Fray Bentos’a giden ve güneş ve denizin tadını çıkaran Torriera’nın “keçiler çetesi” adını verdiği çocukluk arkadaşlarıyla oynadığı halı saha maçında sakatlandığı için İstanbul’a geç döneceği ile ilgili bilgi dolanıyor. 

Uruguay kaynaklı bu haberle ilgili henüz Galatasaray cephesinden bir açıklama yapılmadı. Menajeri tarafından sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılmak istediği açıklanan Torreira, Katar’da yapılan Dünya Kupası’nda Uruguay formasını bir dakika bil giyemedi. 

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022, 02:36
YORUM EKLE