"Gelecek yıl için sözleşme imzalatın, bu takımda 30 gol atar"

Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki formu Çizme basınında 'İtalyanlara mesaj. Yeniden Serie A'da oynama iradesine artık tamamen sahip" şeklinde yorumlandı.

"Gelecek yıl için sözleşme imzalatın, bu takımda 30 gol atar"

Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların iki golünü de Mauro Icardi kaydetti.

Mücadelenin 13. dakikasında ceza sahası içi sağında topu alan Icardi çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 63. dakikada yine sahneye çıkan yıldız futbolcu, sağ kanattan Sacha Boey’un ortasında arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla zor pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

30 yaşındaki futbolcu böyle Süper Lig’deki gol sayını 19’a çıkardı. Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunan Arjantinli futbolcu, toplamda 20 gole ulaştı, 8 de gol pası verdi. Yıldız santrforun yükselen formu eski takımı Inter ve daha önce top koşturduğu İtalya'da geniş yankı buldu.

"ICARDI, İTALYANLARA MESAJ VERDİ"

Calciomercato'da 'Icardi süper. Attığı 19 gol İtalyanlara mesaj' başlıklı bir haber yayınlandı.

Yedi yıl boyunca formasını giydiği mavi-siyahlı ekipte 219 maça çıkan, 124 gol kaydeden ve Serie A'da gol krallığı yaşayan futbolcunun sarı-kırmızılılarda şimdilerde standartlarına tekrar kavuştuğu belirtilerek "Eski Interli yeniden Serie A'da oynama iradesine artık tamamen sahip" ifadeleri kulanıldı.  

"INTER'DE 30 GOL ATARDI"

Sosyal medya üzerinde bazı Interli taraftarların da eski oyuncularını geri istediklerine yönelik paylaşımlar gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Twitter'da @orzowej kullanıcı hesabı "Inter'in finalde kaybedeceğine eminim. Gelecek yıl için Mauro Icardi'ye sözleşme imzalatın" mesajını paylaştı.

@AMcbellott hesabından "Icardi her zaman en büyük pişmanlığım olarak kalacak. Bu adam takımda tutulmalıydı. Şimdiki orta saha ile bir sezonda 30 gol atardı" diye yazıldı.

Twitter'da @Bolpa88 adresli hesapta olduğu gibi, bazı Milan taraftarları da Mauro Icardi yazısıyla birlikte Milan'ın resmi hesaplarını etiketleyerek, kulüplerinin oyuncuyu transfer etmesi isteklerini ima ettiler.

Kaynak: Skorer
 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023, 01:43
YORUM EKLE