Gheorghe Hagi: "Galatasaray'a gitmek için can atıyorum​​​​​​​"

Yeni başkanını seçen Galatasaray'da sıradaki hedef teknik direktörlük koltuğu... Sarı-Kırmızılılar ile anılan kulüp efsanesi Gheorghe Hagi, Rumen basınına konuştu.

Gheorghe Hagi: "Galatasaray'a gitmek için can atıyorum​​​​​​​"

Galatasaray'da Burak Elmas'ın yerine Dursun Özbek başkanlığa seçildi.

Sarı-Kırmızılı kulüpte ikinci dönemine başlayan Özbek ve yönetiminin ilk hedefi Domenec Torrent'in yerine teknik direktör getirmek.

Önceki günlerde basında kulüp efsanesi Gheorghe Hagi'nin teknik direktörlük görevi için adı geçti. Rumen efsane ülkesinin basınına konuştu.

"Galatasaray'a gitmek için can atıyorum"

Gazeta Sporturilor'a konuşan Hagi, "Galatasaray'a gitmek için can atıyorum. Taraftarlar takımdan performans sergilemesini, kulübün Avrupa'da yine önemli kulüpler arasına girmesini istiyor. Galatasaray'ın kalbimde özel bir yeri var. Onları orta sıralarda gördüğümde çok üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi, ligde kulübün üst üse 4 yıl şampiyon olduğu kadroda yer alırken UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferlerinde de önemli katkı sağladı. Rumen efsane ulusal ve uluslararası başarıların yanı sıra ikişer Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı.

Hagi 192 maç ile kariyerinde en çok Galatasaray forması giydi. Hagi 71 kez fileleri sarsarken, 64 asist yaptı.

Kaynak: NTV

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, 02:42
YORUM EKLE