Gökhan Dinç: "Galatasaray'da oynamak için bir taraflarını yırttın, kapısında yattın"

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi iki maçta da eze eze yenmesi sarı lacivertli futbolcular tarafından kabullenilemez bir gerçek oldu.

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da oynamak için bir taraflarını yırttın, kapısında yattın"

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği maçta sarı kırmızılı taraftarların Mauro Icardi için söylediği 'Aşkın olayım' şarkısına kenarda ısınan Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan'ın da eşlik ettiği görüldü.

Ortaya çıkan video sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar tarafından sıkça paylaşılırken Mert Hakan Yandaş'tan skandal bir tweet geldi.

Fenerbahçeli futbolcu, 'O şarkı bizim tarafta farklı söylenir, bilin istedim' sözleriyle küfürlü şekilde söylediğini ima etti.

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Gökhan Dinç, Mert Hakan Yandaş'ın Mauro Icardi ile ilgili paylaşımına sert tepki gösterdi.

Dinç'in açıklamaları şu şekilde:

"SEN NE KADAR BASİT BİR ADAMSIN"

"Mert Hakan Yandaş, sen ne kadar basit bir adamsın. 'O şarkı bizim tarafta farklı söylenir, bilin istedim' diyor. Nasıl söylenir? 'İçeride dışarıda 3 yedim, iki maçta 6 yedim, aldım parayı üstüne oturdum, geldiğimden beri kaç tane kupa kaldırdım, Galatasaray'ı paraya sattım' mı denir? O şarkı nasıl söylenir? 'Bilmem nerene koyarım' demek... O zaman içeride 3, dışarıda 3 golü ne yapacaksın?"

"SEN BÜTÜN SEZON BOYUNCA TAKLA ATTIN"

"Senin işin tweet atıp paylaşım almak değil. Sen aldığın paranın hakkını çatır çatır vermek zorundasın. Sen bütün sezon boyunca takla attın. Taklacı Hakan."

"UTANMAN LAZIM"

"Koyabiliyorsan yeşil sahada yapacaksın. Yapamadığın zaman 3 tane orada, 3 tane burada yersin. Sen bu tweetleri atarken Galatasaray 23. şampiyonluğunu kazandı. Utanman lazımken böyle tweetler atıyorsun. Önce aldığın parayı hak edeceksin."

"GALATASARAY'IN KAPISINDA YATTIN"

"10-15 yaşındaki çocukları kandırırsın. Dünyanın parasını aldın, Fenerbahçe'ye ne kazandırdın? Galatasaray'ın kapısında yattın, yalvardın, mesajlar duruyor. Sen misin Fenerbahçeli? Siz nerede rakam artıyorsa oralısınız. Sen Fenerbahçe'de ne yaptın? Galatasaray'da oynamak için bir taraflarını yırttın." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 17:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Almadığımıza çok memnunuz. Futbolcu ahlaklı olacak. Buradan Arda Güler in ailesine sesleniyorum, çocuğunuzu koruyun!!