Gökhan Özoğuz, Galatasaray'ı skandal sözlerle hedef aldı! "Sahte kupalar alacak olan bir takıma..."

Fenerbahçeliliği ile bilinen Gökhan Özoğuz, Galatasaray'ı skandal sözlerle hedef almaya devam ediyor.

Gökhan Özoğuz, Galatasaray'ı skandal sözlerle hedef aldı! "Sahte kupalar alacak olan bir takıma..."

Athena Grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından Galatasaray'ı hedef alırken sarı kırmızılı taraftarlara seslendi.

Ünlü sanatçı, kendisini takip eden Galatasaraylıların takipten çıkmasını istedi.

Özoğuz'un skandal açıklamaları şu şekilde:

"CİMBOMLU ARKADAŞLARA DUYURULUR..."

"Şimdi Galatasaray bu sezon yapılardan dolayı isyanları buradan beyan etmeyi bir borç bildim, artık dayanamadık. Avrupa dahil her yerde makara konusu bu sezonki Galatasaray olayı Türk futbolu. Bir arkadaş 'Takipten çıkıyorum' demiş. Benim için sezon başından organize edilmiş bir şampiyonluğa sessiz kalıp sahte kupalar alacak olan bir takıma eyvallah çekmek yok. Yakın uzak tüm Cimbomlu arkadaşlara duyurulur. Bu haksızlıklarla sevinecek tüm Galatasaraylı arkadaşlar hesaptan ayrılabilir. Hatta hayatta bir daha karşılaşmazsak daha da sevinirim." ifadelerini kullandı.

20 BİNDEN FAZLA GALATASARAYLI TAKİPTEN ÇIKTI

Gökhan Özoğuz'u takip eden 20 binden fazla Galatasaraylı taraftar kısa sürede kendisini takipten çıkardı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2024, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necdet
Necdet - 2 hafta Önce

Şimdi bu kim ki sözleri bu kadar itibar görsün. Ağlak sanatçıları zaten gs liler hiç takip etmesin. Bunun gibileri ne dinlerim ne de takip ederim

Cevdet Kaya
Cevdet Kaya - 2 hafta Önce

Gs olarak ne kadar taraftar varsa senin gibi düşünen sanatçılara tepki göstermeli hangi konuda olursa olsun gidilmemiş gs aktivelerine davet edilmemelidir.

Feyzullah
Feyzullah - 2 hafta Önce

Mademki kurulmus sampiyonluk hala neden yirtiniyorsunuz yaw sen git sozleri bile anlasilmayam garip muziginj yap kendi kitlene sanamj kaldi galatasarayi konusmak sarki turku bitti sende oastadan payini almak istiyosun seninde varsa askjn olayim v.b ilet cimboma bi degerlendirmeye alsinlar cok garipsiniz olimpyakosuda biz ayarladik sivasida biz ayarladik hakemide biz ayarladik hatta ali koc bile galatasarayli var mi otesi ....

Sefer
Sefer - 2 hafta Önce

Beleş ten gündem olmaya çalışıyor

Saim ARI
Saim ARI - 2 hafta Önce

Acun'nun sarki yarişmasindada çocukca yorumlar yapan,seyredenlere kendisine güldürecek kadar alçalan,bu tuhaf konusan adami ciddiye alamak bile yanliştir..Simdiye bu tip müzik yapankari dinlemedim ve takip bile etmedim ki,çıkayım...Güle güle sanatcı(!) çocuk......

BoşGöko
BoşGöko - 2 hafta Önce

“Aklı yok, fikri var” dedikleri bu olsa gerek.

Mehmet Şen
Mehmet Şen - 2 hafta Önce

Bir sanatçıya yakışmayan sözler. Artık müzikleri dinlenmeyince prim yapmak için spor yancılığı yapmaya başlamış. Allah seni ıslah etsin.

Mehmet Gök
Mehmet Gök - 2 hafta Önce

Kendini sanatçı zanneden bu şahıs kim. Kendisi nasıl konserler alıyor ona baksın