Göksel Gümüşdağ: "Salı günü 3 yıllık imza atacak, Galatasaray'a gitmeyecek"

Rams Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Berkay Özcan hakkında konuştu.

Göksel Gümüşdağ: "Salı günü 3 yıllık imza atacak, Galatasaray'a gitmeyecek"

Rams Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın imza töreninde transfer gündemine dair önemli açıklamalar yaptı.

"BERKAY ÖZCAN'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ"

Başkan Gümüşdağ, adı Galatasaray ile anılan futbolcuları ile ilgili "Berkay Özcan'ın sözleşmesini Salı günü 3 yıllığına uzatacağız.' dedi.

ÇAĞDAŞ ATAN DA BIRAKMIYOR

Çağdaş Atan da gurbetçi futbolcunun durumuyla ilgili olarak "Berkay Özcan'ın takımdan ayrılma gibi bir durumu yok." diye konuştu.

LEO DUBOIS CEVABI

Gümüşdağ, sarı kırmızılı takımın Fransız sağ beki Leo Dubois'nın tranfer edileceği iddialarıyla ilgili olarak ise "Bugüne kadar Galatasaray'daki Dubois ile ilgili bir transfer çalışmamız olmadı." yanıtını verdi.

"DENİZ TÜRÜÇ İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELMEDİ"

Başakşehir Başkanı, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığını açıklayan Deniz Türüç'ün de takımda kalmasını istediklerini belirterek "Deniz Türüç ile ilgili bir şeyden haberim yok. Çağdaş Atan, Deniz'i çok sevdiğini ve sözleşmesinin uzatılmasını söyledi. Beşiktaş'tan teklif de gelmedi, görüşme de olmadı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2023, 13:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail arpaç
İsmail arpaç - 8 ay Önce

Yine para peşinde bu adam dikkatli olun değerinin üstüne satmak istiyor

Adem
Adem - 8 ay Önce

Çağdaş'ın GS antipatisinin ürünü....BJK'li akıl veren abileri ve geçen sene GS'den yediği 6 golün içine oturması sonucunda uzatılmış bir kontrat...Berkay'ın da hayati geleceği ile oynadığının farkında mısın Çağdaş...şahsi ihtirasların yüzüne Berkay'ı yaktığının farkında mısın Çağdaş ? Bu kadar GS düşmanı olma...

Adanalı
Adanalı - 8 ay Önce

Gümüṣdağ Berkay kalsın sizde piyasayı artırmayımı düṣünüyorsun Berkay topçu olsa 4 de 0 çekmezdiniz IBB kaybettikten sonra akarınız bitti örtülü ödenekle bu kadar olur seyircin yok geçmiṣin yok neyin peṣindesiniz anlamıyorum.