Gürcan Bilgiç: "Enteresan bir açıklaması vardı, galiba kaderini yeniden yazıyor"

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, attığı gollerle sarı kırmızılılara kritik puanları getirmeye devam ediyor.

Gürcan Bilgiç: "Enteresan bir açıklaması vardı, galiba kaderini yeniden yazıyor"

Sabah spor yazarı Gürcan Bilgiç, Bafetimbi Gomis ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bilgiç'in açıklamaları şu şekilde:

-Gomis'in enteresan bir açıklaması vardı-

"Sezon başında Gomis'in enteresan bir açıklaması vardı. Marsilya'da oynarken kulübün transfer ettiği santrforların altını çizerek 'Yine ben oynadım' dedi. Rekabetin içinde kalacağını, ilerlemiş yaşına rağmen yedekliği kabul etmeyeceğini açıkça ilan etti."

-Gomis bu toprakların suyunun tadını biliyor-

"Bu konjonktür içinde teknik direktörün yeni transferleri tercih etmesi doğal. Ama Gomis bu toprakların suyunun tadını biliyor. Nasıl oynayacağının, ne yapacağının da farkında. Ayrıca usta bir oyuncu. Bu noktada Okan Buruk'un, rakibin fizik olarak gerilediği anlarda Gomis'i sahaya sürmesi de oyuncu için aslında doğru karar."

-Galiba Gomis Marsilya'daki gibi kaderini yeniden yazıyor-

"Sonuçta kim atarsa atsın, 3 puanı G.Saray alacak. Eğer ilk 11'i hak etmek diye bir şey varsa şu andaki pozisyonda bu Gomis'e verilmeli. Seferovic çok formsuz, çok daha net pozisyonlardan yararlanamadı. Gol sonrasında iki santrforun verdikleri görüntü de takımdaşlık adına önemli. Galiba Gomis Marsilya'daki gibi kaderini yeniden yazıyor."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022, 13:55
YORUM EKLE