Güvenç Kurtar: "Galatasaray acil olarak satsın, 20 milyon Euro'ya sırtımda götürürüm"

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları devam ediyor. 

Güvenç Kurtar: "Galatasaray acil olarak satsın, 20 milyon Euro'ya sırtımda götürürüm"

A Spor yorumcusu Güvenç Kurtar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kurtar'ın açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON TAM BİR FİYASKO"

"Ben Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı'yı eleştirdiğim için eşi, dostu, menajeri herhalde bana sürekli yazdırıyorlar. Nelsson, tam bir fiyasko arkadaş. Ben daha evvel de söylüyordum. Aboubakar, onu tren gibi geçti, gol attı. Bireysel hatalardan bile 5-10 gol yendi. Abülkerim Bardakcı'nın attığı golü de benim diyen santrforlar atamaz. O topu yere vurdurmasaydı gol olmazdı."

"TORREIRA, OLMAYINCA DEFOLARI GÖZÜKTÜ"

"Torreira olduğu zaman stoperlere fazla yük binmiyordu. Torreira olmayınca defoları gözüktü. Bizim kimseyrle bir alıp veremediğimiz yok. Öyle bir abartı var ki göklere çıkarıyoruz, şimdi de yerlere vuruyorlar."

"20 MİLYON EURO'YA SIRTIMDA GÖTÜRÜRÜM"

"Nelsson'un acil olarak verirdim. Ne 25 milyon Euro'su ya? 20 milyon Euro'ya sırtımda götürürüm. Gidip daha iyisini alırsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 16:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kubilay Özalp
Kubilay Özalp - 10 ay Önce

Hoca çok haklı.. Ama nelson gelişime açık bir futbolcu.. Gitmek istiyorsa gitsin ama başarılı olamaz.. Çünkü avrupa futbolunda kalende muslera yoksa geriye veya yana her topu veremezsin.. Dikkat edin belki maç boyu iki kez ileri oynar birini kaptırır.. Hep al ver hep geri dön .. Top kesmesi pozisyon takibi yüreği tamam ama teknik olarak gelişmesi gerekir .. Sergio ramos gibi bir abide boşta .. Nelsson gitmese bile bence alınmalı.. Defans level atlar ..