Hakan Karaahmet: "Galatasaray maçında gösterdi, tüm dünya tanıyacak ve star bir futbolcu olacak"

Süper Lig'de Bitexen Giresunspor'da Galatasaray ve Fenerbahçe maçının kahramanı Borja Sainz için Hakan Karaahmet'ten transfer açıklaması geldi.

Hakan Karaahmet: "Galatasaray maçında gösterdi, tüm dünya tanıyacak ve star bir futbolcu olacak"

Spor Toto Süper Lig takımı Bitexen Giresunspor'da Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında attığı gollerle yıldızı parlayan ve transferin gözdesi olan Borja Sainz hakkında kulüp başkanı Hakan Karaahmet'ten açıklama geldi. 

"Borja Sainz dünya starı olacak"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Karaahmet, "Sezon öncesinde transferde rotamız genç futbolcuları kadromuza katmak ve ülke futboluna kazandırmaktı. Borja Sainz de bu doğrultuda transfer ettiğimiz bir isimdi. Sainz; Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında kalitesini ortaya koydu. İddialı bir söylem olacak; Borja Sainz'i tüm dünya tanıyacak ve star bir futbolcu olacak. Fenerbahçe maçından sonra Süper Lig'den önemli takımlar ve yurt dışından arayan kulüpler oldu, henüz resmi bir temas yok, oyuncumuz için de belirlediğimiz bonservis bedeli yok" dedi. 

3 büyükler 'yabancı hakem' istiyor

Kulüpler Birliği'nde gerçekleşen son toplantıdan da bahseden Karaahmet, "Özellikle 3 büyük kulübümüz ve büyük bir çoğunluğumuz yabancı hakemi istiyor. Bu konuda somut adımlar atılacak" ifalerini kullandı ve ekledi: 

"Kaçak yayın konusunda çok kötü bir durumdayız. Bu sorun bir an önce çözüme kavuşması gerekiyor. Bu konuda hep birlikte adım atmalıyız."

"Jean Pyerre davası CAS'tan döner"

Hakan Karahmet sözlerini şu şekilde bitirdi: 

"Transfer tahtamız şu anda kapalı ancak davamız CAS'ta, gerekli dosyaları hazırladık, bu davanın lehimize döneceğini düşünüyorum."

İşte o dava;

Giresunspor, geçtiğimiz sezon transfer ettiği ve sonrasında kanser teşhisi konan Jean Pyerre için sözleşme fesih kararı almıştı. Jean Pyerre de sözleşmesinin haksız feshedildiğini belirterek Karadeniz ekibini FIFA'ya şikayet etmişti.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2022, 13:55
YORUM EKLE