Hakan Ural: "55 yaşındayım böylesini görmedim, yazıklar olsun, Galatasaray'a hayırlı olsun"

Galatasaray'ın Wilfried Zaha'yı transfer etmesi Fenerbahçe cephesinde büyük tepkilere neden oldu.

Hakan Ural: "55 yaşındayım böylesini görmedim, yazıklar olsun, Galatasaray'a hayırlı olsun"

Fenerbahçeli ünlü isim Hakan Ural, Wilfried Zaha'yı Galatasaray'ın transfer etmesi sebebiyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a sert eleştirilerde bulundu.

Ural'ın açıklamaları şu şekilde:

"Wilfried Zaha transferi Galatasaray adına önce hayırlı olsun. 55 yaşındayım böyle bir hasarlı transfer çalımını Fenerbahçe'nin yediğini görmemiştim! Sen ülkenin futbol gündemine Zaha'yı sok, bir ay pazarlık yap, parlat, hayal kurdur ve en büyük rakibin tak diye 'Haydi ben alayım bari' deyip iki günde alıp açıklasın! Akıl almaz olacak şey değil."

"Fenerbahçe için net bir skandaldır. Belli ki pazarlık etmeyi, ikna etmeyi, parayı harcamayı beceremiyoruz, bu da net. El gitmiyor, 'Kem küm dur bakalım, acaba mı?' derken olan bu rezillik. Yazık, oysa yeni transfer anlayışı ile bu sene yine bir umut güncellenerek motive  girmiştik. Taraftarın yaptığı maddi manevi fedakarlığın bir benzeri dünyada yok. Şimdi lazım değilse bile en az  dört yıldız oyuncuya parayı çar çur etmek pahasına verip transferler yapmak, açıklamak zorundasınız hem de acil."

"Galatasaray'ı ve yöneticilerini tebrik ederim. Türkiye'ye böyle transferleri kesin, net kararlılık ve fedakarlıklarla getirebilirsin. Onlar da bunu yapabilmiş, geçen sene Icardi'de olduğu gibi."

"Fenerbahçeli bir taraftar olarak asla zaha konusunda mazeret kabul etmiyorum asla. Sakın çıkıp geçen sene Aboubakar mevzu gibi anlatılmaya kalkışılmasın, yeterince komik olduk.. Şimdi hiç çıkıp felsefe falan yapmayın. Burası spor kulübü, ticarethane değil. Gidin Pogba mı alıyorsunuz, Renato Sanchez mi bilemem ama taraftarı yine durduk yerde üzüp mahcup ettiniz ya pes."

"Sayın başkan ve yönetimi tebrik ederim 5 yıldır her sene yaşadığımız onlarca hayal kırıklığı ve üzüntünün üstüne olsun hadi 'O sene bu sene mi?' diye birbirimizi ayağa kaldırıp camia olarak motive olacakken transfer dönemindeki anormalliklerimizle de tarih yazar olduk ama tersten! Şu an lig içinde ikinci kez Galatasaray  şampiyonluğu yaşamış efekti ile karşı karşıyayız ruh hali ve moral olarak. Bravo başkanım, bravo yönetim bu büyük bir başarı!"

"Konu Zaha değil, Zaha gelse belki hayırlısı olmayacak verim de veremeyecek olabilir. Sen 1 ay her gün bu oyuncuyu gündeminde tutup pazarlıklar yapıp 'Ha bugün ha yarın anlaşılacak' beklentisi yaratıp en büyük rakibine iki dakikada kaptıramazsın, nokta. Bu İngiltere, Fransa, Almanya'da da olsa büyük tepki alır, sansasyon olur. Şimdi camiayı moralman yerle bir ettiniz. Yazık değil mi Dzeko, Tadic, Becao onca oyuncumuza adları dahi geçemeyecek aylarca bu beceriksizlik yüzünden. Pogba, Mane, Bisuma, açıklasan ne olur şu saatten sonra Allah aşkına. Bin defa dedim burası Fenerbahçe arkadaş, ticarethane değil. Bizler renklere tribünlerde kavga ederek eziyet çekerek tezahüratlar yaparak başarılar yaşayarak taraftar olduk, başarılı olacaksın, zorundasın, yapamıyorsan acil bırakıp gideceksin, yapan gelecek, mazeret üretmeyeceksin, hele bunca yıldan sonra. Bu Zaha olayı havuzun taşan damlasıdır, şahsım adına yazıklar olsun."

"Sinirden belli bir müddet yazmayacağım, en azından yazmamaya çaba sarf edeceğim. Aşırı sinirliyim öyle böyle değil bu Wilfried Zaha  transferi hiç olmadı arkadaş." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2023, 22:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Art
Art - 11 ay Önce

Hakan Bey, kalan ömründe mutlu olmak istiyorsan GS'li olsan diyorum....senin üzülmeni istemiyorum...seni seviyorum güzel kardeşim....

Volkan Erdal
Volkan Erdal - 11 ay Önce

Sonuna kadar haklısın hakan abi bizi çilekeş yaptılar 52 yaşındayım hayatımın hiç bir döneminde böyle rezil olmadık hasta bir fenerbahceli olarak seni seviyoruz

Halil Yazkan
Halil Yazkan - 11 ay Önce

Hakan kardeşim Galatasaray'a uğraşma sizi her zaman gomeliz fenerliler kim oluyor ⁸?

ERDİ
ERDİ - 11 ay Önce

Önümüzdeki senede Gs nin şampiyonluğu garanti gibi bizde gazoz kupası alırız artık

M. Ali̇ Mercan
M. Ali̇ Mercan - 11 ay Önce

Acı bundandı geri kal hakan Ural. Her şeyi de biliyorsun maşAllah. Ukalalığın da bu kadarı fazla.
Futbolcu ve menejerleri bu gibi transferlerde kulüpleri bir birine düşürür fiyat artırır. Fenerde bunu yemedi diyelim. Zaha GS de keremin mevkisinde oynuyor. Kerem kesilir o zaman

Sedat Gedikoglu
Sedat Gedikoglu - 11 ay Önce

Sevgili hakan bey
Ali Koç ile gs.yoneticileri aynı kefeye koyman bence yanlış oluyor.fb uzerindeki bakiyi dikkate alman gerekiyor.transferde yapılacak bir usulsüzlükte maliyenin fb ye nasıl bir problem cikartabilecegini düşünmen jazim.ali koç tan usulsüz bir transfer beklenemez.fb yi satan sporcudan hayir çıkmaz. Selamlar.

Durmuş Kurusıkı
Durmuş Kurusıkı - 11 ay Önce

O kadar üzüleceğine alsaydın hakanım Fenerbahçenin çöpe atacak parası yok

İsmail yildirim
İsmail yildirim - 11 ay Önce

Fenerbahce Zaha konusunda en iyisini yaptı çünkü maslardafark uçurum olacakti djeko 4,2 mil,Zaha bonus ,artı 13 mil çöpe atacak paramız yok