Haldun Domaç: "Galatasaray'da 3 transfer bombası tamamlandı"

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Haldun Domaç: "Galatasaray'da 3 transfer bombası tamamlandı"

Galatasaray, yaz transfer dönemine damga vuracak hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen sarı kırmızılı yönetim, transfer görüşmelerine erkenden başladı.

Alternatifli bir kadro için kolları sıvayan Galatasaraylı yöneticiler, önemli ismleri gündemine aldı.

TRANSFERDE SON DURUM

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgile aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

"3 TRANSFER BOMBASI TAMAMLANDI"

"Galatasaray'da transfer bombaları üç mevki için tamamlandı. Galatasaray'ın sol bek transferi için düşündüğü isim Juventus'un Brezilyalı sol beki Alex Sandro. 2024 yılına kadar sözleşmesi var ama Alex Sandro, net bir şekilde 'Beni bırakın, gitmek istiyorum' diyor. İkinci isim Zaniolo giderse Chelsea'den Hakim Ziyech. Önemli bir oyuncu. 3. isim de Denis Zakaria. Chelsea'de kiralık oynuyordu, Bonservisi Juventus'ta. O da ayrılmak istiyor." 

"HEYECANLANDIRAN İSİM JOAO FELIX"

"Ancak Galatasaraylıları heyecanlandıran isim Joao Felix. 10 numara ama mükemmeli bir 10 numara. Atletico Madrid'in oyuncusu ama Chelsea'de kiralık oynadı. Çıkış yapabileceği bir takıma gitmek istiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2023, 12:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orta Sahaya  :  TALİSCA - PULUSİC - FİRMİNO  Kanatlara  :  ZAHA - FELİX - KİMMİH  DEFANSA :   PAVARD - CANSELO - RUBEN DİAS  Alınmalı. Thilemans, Alex telles, denayer, Sanchez  gibi Avrupa Ligi kupası tarzı futbolcular olmaz, ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAYABİL
Orta Sahaya : TALİSCA - PULUSİC - FİRMİNO Kanatlara : ZAHA - FELİX - KİMMİH DEFANSA : PAVARD - CANSELO - RUBEN DİAS Alınmalı. Thilemans, Alex telles, denayer, Sanchez gibi Avrupa Ligi kupası tarzı futbolcular olmaz, ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAYABİL - 12 ay Önce

Avrupa Aslanı