Haluk Yürekli: "Galatasaray anlaşmaya çok yakın, görüşmeyi Erden Timur yönetiyor"

Galatasaray'da transfer hareketliliği sürerken kadroya katılan ilk isim Abdülkerim Bardakcı oldu.

Haluk Yürekli: "Galatasaray anlaşmaya çok yakın, görüşmeyi Erden Timur yönetiyor"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

MARCAO VE SOLBAKKEN GÜNDEMİ

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında yayınlanan programda Haluk Yürekli, önemli bilgiler aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

-MARCAO İÇİN 10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF REDDEDİLDİ-

"Zenit, Galatasaray'a Marcao için 10 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Bu teklif reddedildi. Galatasaray yönetimi, pazarlık için 15 milyon Euro'dan başlayan teklifler için masaya oturmayı planlıyor. Bu da 15 milyon Euroe'ya satılacak demek değil. Marcao, Sevilla'ya gitmeyi istiyor."

-SOLBAKKEN İLE ANLAŞMA ÇOK YAKIN-

"Galatasaray, Solbakken ile anlaşmaya çok yakın. Operasyonu bizzat Erden Timur yönetiyor. Bodo oyuncunun sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmasına rağmen 2 milyon Euro bonservis istiyor. Oyuncu, Okan hocaya da izletildi. Galatasaray bugün Solbakken için 2 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul ederse oyuncuyu yarın uçağa bindirip İstanbul'a getirir ama Galatasaray 2 milyon Euro ödemek istemiyor."

-MERT MÜLDÜR, KAAN AYHAN VE SANSON-

"Sassuolo, Mert Müldür için 10 milyon Euro istedi. Daha sonra 8 milyon Euro'ya düştü. Galatasaray ise kiralama teklifi yaptı. Kaan Ayhan için de 5 milyon Euro istendi. Kaan Ayhan gelmeye sıcak bakıyor. Bonservisinin biraz daha düşülmesi isteniyor. Abdülkerim Bardakçı alındı diye Kaan Ayhan'dan vazgeçilmiş değil. Morgan Sanson için çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2022, 22:26
YORUM EKLE