Haluk Yürekli: "Okan Buruk, transfer etmek için onunla 1,5 saat yüz yüze görüşmüş"

Galatasaray'da transfer görüşmeleri hareketlilik kazanırken yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haluk Yürekli: "Okan Buruk, transfer etmek için onunla 1,5 saat yüz yüze görüşmüş"

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray'ın transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Ali Akman, Galatasaray'a gelmek istiyor."

"Galatasaray'ın Kaan Ayhan ısrarı sürüyor. Hala stoper alternatiflerinden birisi."

"Amine Harit konusunda Schalke bonserviste gereken kolaylığı yaptı. Çünkü sözleşmesinden çıkmak istiyor. Schalke, Harit'in bonservisi konusunda yardımcı olacağını belirtti. Galatasaray, Harit'e 2-2.4 milyon Euro arasında vermek istiyor. Harit'in menajeri 4 milyon Euro istiyor. Oyuncu tarafı, Galatasaray'ın istediği seviyelere inerse görüşmeler hızlanır. Harit, Galatasaray'ın istediği rakamlara gelmezse bu iş olmaz.

"Evander'in Türkiye'deki menajerinin tutumundan çok rahatsız Galatasaray Yönetimi. Taraftar baskısı oluşturmaya çalışıyor menajeri."

"Yıllardır Galatasaray taraftarı "6 numara alın" diye adeta bağırıyor. Yine Taylan-Berkan oynayacak diye endişeli taraftarlar. Ada taraftarın umurunda değil yani."

"Okan Buruk, Grillitsch ile 1.5 saat yüz yüze görüşmüş. Dün gece, 'Online görüşme yapmışlar' dedim ama bu görüşme yüz yüze olmuş."

"6 numarada diğer alternatif Diawara. Okan Buruk'un kafasında Diawara konusunda soru işaretleri var. Okan Buruk onay verse yönetim Diawara için görüşmelere başlayacak. Okan Buruk, Diawara'ya pek sıcak bakmıyor." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2022, 23:49
YORUM EKLE