Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'da yaptıkları gerçekten büyük başarı, belki seneye olur"

Galatasaray'da Okan Buruk, iki sezonda yaptıklarıyla büyük takdir görüyor.

Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'da yaptıkları gerçekten büyük başarı, belki seneye olur"

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı teknik adam Okan Buruk ile ilgili yorumlarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTI"

"Okan hoca, göreve geldiği kısa sürede gerçekten önemli işlere imza attı. İlk senesinde şampiyon olması çok kıymetliydi. Yerli ve yabancı her oyuncuyla iyi ilişkiler kurdu. Basınla ilişkisi de kuvvetli. Teknik taktik anlamda da başarılı olunca ortaya bu görüntü çıkıyor."

"GERÇEKTEN BÜYÜK BAŞARI"

"Eğer Galatasaray bu sene şampiyon olamazsa benim nazarımda Okan Buruk başarısız olmaz. Bu kadar puan toplamak zaten gerçekten büyük başarıydı."

"BELKİ SENEYE OLUR"

"Avrupa'da istenen sonuçlar gelmedi fakat oynanan futbol insanlara keyif verdi. Belki bu sene olmadı ama seneye olur. Neden olmasın? O ışığı gördük." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, 12:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vehbi kocak
Vehbi kocak - 2 ay Önce

Elinde olanin kiymetini bileceksin ve degerini vereceksin vede gavurlara tanidigin Toleranstan fazlasini kendi adamina taniyacaksin okay buruk hocamiz bizi daha yüksek yerlere tasiyacak ama yönetim yaninda olmasi lazim