Hamza Hamzaoğlu: "Oturduk maçını izledik, "Onu değil, yanındaki oyuncuyu Galatasaray'a alalım' dedim ama Liverpool almış"

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Giresunspor'u 4-0 mağlup etti.

Hamza Hamzaoğlu: "Oturduk maçını izledik, "Onu değil, yanındaki oyuncuyu Galatasaray'a alalım' dedim ama Liverpool almış"

NutSpor Youtube kanalında yayınlanan programda, Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KOLAY KOLAY MAÇ KAYBETMEZ"

"Galatasaray böyle giderse kolay kolay maç kaybetmez. Galatasaray savunmayı, sadece savunma oyuncularına bırakmıyor. Başarı varsa mutlaka emek vardır. Buradaki en büyük emek bu kadroyu oluşturanlar ve çalıştıranlar."

"MUSLERA FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİYDİ"

"Yunus Akgün ve Rashica'nın gol atması Galatasaray adına çok önemli bir kazanım. Bizim şampiyon olduğumuz dönemde de Muslera faktörü çok önemliydi, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi kaleci dersek yanlış olmaz."

"GALATASARAY, İPİ GÖĞÜSLER"

"Bugünkü şartlara bakılırsa Galatasaray sezon sonu ipi göğüsler gibi gözüküyor."

"KAAN AYHAN İNANILMAZ BİR TECRÜBE"

"Kaan Ayhan inanılmaz bir tecrübeye sahip, milli oyuncu. Belki Nelsson'a bir şey olursa çözüm olabilir düşüncesiyle transfer yapılmış olabilir."

-DENAYER İTİRAFI-

"Denayer ilk gündeme geldiğinde oturduk Celtic maçını seyrediyoruz. İsmi Cenk Ergün vermişti. Yanındaki oyuncu daha dikkatimi çekti. Cenk'i aradım 'Denayer'i değil yanındakini alalım' dedim. Cenk gitti geldi, 'gideceği kulüp belliymiş' dedi. O isim van Dijk'ti."

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 14:27
YORUM EKLE