Haris Seferovic: "Galatasaray istediği zaman, benim için seçenek oydu"

Galatasaray'ın hazırlık maçında Kasımpaşa’yı 2-1 yendiği mücadele sonrasında Haris Seferovic açıklamalarda bulundu.

Haris Seferovic: "Galatasaray istediği zaman, benim için seçenek oydu"

Oyuna girdikten kısa bir süre sonra fileleri havalandırarak Galatasaray formasıyla ilk maçında golle buluşan İsviçreli santrfor Haris Seferovic, şu değerlendirmeyi yaptı:

"GURUR VERİCİYDİ"

“Gol atmak gerçekten gurur vericiydi. Ben de ritm açısından bu maçta oynamak istiyordum. En önemlisi bu maçta kazanmaktı. Taraftar ve atmosfer harikaydı. Kazandığımız için mutluyum.” 

“Galatasaray oyucusu olarak burada güzel bir gol attım. Bu maçı iyi analiz edip çalışmamız gerekiyor.” 

"TAKIM OLARAK OYNAMALIYIZ"

“Gol rakamı vermek istemiyorum. Sezonun açılmasına daha iki hafta var. Çalışıp analiz yapmak önemli. Son sezonun nasıl geçtiğini biliyoruz. Bu sene takım başarılı şekilde oynamak istiyorum. Ben veya başkasının gol atması önemli değil. Önemli olan takımın kazanması.” 

“Takım olarak oynamamız gerekiyor. Takımımızın farkı genç yetenekli oyunculardan kurulu olması. Takım olarak oynamamız ve birlikte mücadele etmemiz gerekiyor.”

“Herkes Galatasaray taraftarını biliyor. Sezon içinde daha coşkulu olacaklarını biliyorum. Beni çok güzel karşıladılar.” 

"Galatasaray'ın ismini herkes çok iyi biliyor. Ne kadar başarılı olduğunu, nasıl bir tarihi olduğunu... Türkiye'nin en büyük takımı. Dolayısıyla Galatasaray istediği zaman, benim için seçenek oydu."

YORUM EKLE