Hasan Kabze: "Galatasaray'a gelmesi yanlış bir tercihti"

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Hasan Kabze, Skorer TV'nin konuğu oldu.

Hasan Kabze: "Galatasaray'a gelmesi yanlış bir tercihti"

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a dair çarpıcı ifadeler kullanan Hasan Kabze, hedefinin teknik direktörlük olduğunu açıkladı.

"TORRENT'İN GELMESİ İYİ BİR TERCİH DEĞİLDİ"

Hasan Kabze, Fatih Terim’in gidişi ve ardından Domenec Torrent’in gelmesi ile alakalı yorumlarda bulunurken Okan Buruk ile ilgili de konuştu.

Hasan Kabze, Galatasaray gündemine dair, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi Galatasaray. Her zaman için iyi yönetilmeyi hak eden bir kulüp ve iyi yönetilmesi için herkesin çok daha fazla çaba sarf etmesi gereken bir yer. Dolayısıyla tabi ayrılıklar her yerde var yani bu en büyük teknik direktöründe de var normal. Yeni başlayan teknik direktörde de oluyor ayrılıklar. Tabi ki Fatih hocanın Galatasaray'a katkıları asla tartışılmaz. Bundan sonra yapacağı katkılar da tabi ki tartışılmaz ama ondan sonraki dönemde gelen teknik direktörün benim kanaatim Galatasaray'a yakıştığını düşünmüyorum. O kadar kolay değil Galatasaray teknik direktörlüğünü yapabilmek. O yüzden bence yanlış bir tercihti"

"ARDA TURAN BÖYLE BİR ŞEY HAK ETMEDİ"

Galatasaray'da Arda Turan'ın ayrılık sürecini eleştiren Hasan Kabze, şunları söyledi:

"Son maçta niye oynatılmadığı hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Bu hocadan dolayı da olabilir yönetim tarafından da olabilir. Arda Turan bence böyle bir şey hak etmedi. Ben birlikte de oynadım Galatasaray takımında altyapıdan çıktığı dönemlerde de biz vardık orda. Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en önemli yeteneklerden, en önemli başarılara sahip olan bir oyuncumuz, bir gururumuz. Aslında baktığımız zaman öyle kimse Atletico Madrid’i, Barcelona’yı hak etmeyerek gitmedi. Arda Turan’ın gittiği zamanki oynadığı oyuncuların kimse yanına yaklaşamazken Arda onların takım arkadaşı oldu. O yüzden bence çok gurur duyulması gereken oyuncu Arda. Tam bir Galatasaray aşığı. Arda’nın bu şekilde ayrılması benim için üzücü bir durum olurdu. Hani futbolu bıraktıktan sonra yeni bir jübile yapılabilir mi Arda Turan ne kadar kabul eder onu bilemem. Ama keşke bir sene daha oynasa bir yerde. Ben isterim hani böyle kafası dağılsın sonra güzel bitirsin kafasında" açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2022, 23:18
YORUM EKLE