Hüseyin Çimşir: "Galatasaray'dan teklif aldım, protokol yaptım"

Teknik direktörlük kariyerine Trabzonspor'da başlayan ve uzun yıllar bordo-mavili ekibin formasını giyen Hüseyin Çimşir, futbolculuk kariyeri hakkında çarpıcı bir Galatasaray itirafında bulundu.

Hüseyin Çimşir: "Galatasaray'dan teklif aldım, protokol yaptım"

Trabzonspor'da 303 maça çıkarak Bordo-Mavili formayı en çok giyen 12. isim olan, bordo-mavili ekibin yıllarca kaptanlığını yapan ve 2 sezon önce Fırtına'da teknik direktörlük görevini üstlenen Hüseyin Çimşir, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Cimşir, futbolculuk kariyeri hakkında çarpıcı bir Galatasaray itirafında bulundu.

İşte Hüseyin Çimşir'in açıklamalarından ön plana çıkanlar:

Sözlerine Trabzonspor dönemindeki duygularını aktararak başlayan Hüseyin Çimşir, "Biz Trabzon'luyuz, Trabzonspor'luyuz... Küçükken izlediğimiz, hayal ettiğimiz, oyun olarak oynadığımız futbolu meslek haline getirdik. Trabzonspor'da 303 maça çıkmak, kaptanlığını yapmak çok önemli bir başarı kendi adıma. O formayı giymekten, o şehire hizmet etmekten çok memnunuz, gururluyuz." ifadelerini kullandı.

'DİNAMO KİEV'LE GÖRÜŞTÜM'

2009 yılında Trabzonspor ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile görüştüğünü dile getiren Hüseyin Çimşir, "Trabzon dönemimdeyken şampiyonluğa yaklaştığımız, ikinci olduğumuz dönemler var. Özellikle 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında saha içinde de o şampiyonluğu hak ettiğimiz oyunları oynamıştık. Çok da iyi bir kadromuz, önemli oyuncularımız vardı. 2009'da sözleşmem bitti, yönetim kurulu sözleşmemin devam etmesi adına bir tasarrufta bulunmadı. Yeni bir kadro yapılanmasına gidileceğini söylediler, ben de ayrıldım. O ara yeni evlenmiştim, çocuğum da 1 aylıktı. Yurt dışından Dinamo Kiev'le görüştük, Türkiye'den farklı takımlarla görüştük. Bir anda Bursaspor'da Ertuğrul hoca telefon açtı, istedi beni. Ben de bir kulüple ciddi görüşüyordum, hocaya, 'Hocam bana bir hafta müsaade et. Bir kulüple görüşüyorum, size dönüş yaparım' dedim." dedi.

GALATASARAY İTİRAFI

Zamanında Galatasaray'dan da teklif aldığını hatta ön protokolde yaptığını açıklayan "Antalyaspor'da oynarken Galatasaray'dan teklif aldım, Galatasaray'la o dönem protokolde yaptım. Ancak o anda Trabzonspor'dan da teklif alınca yuvaya, Trabzon'a döndüm. Özkan Sümer, dönemin Galatasaray Başkanı Sayın Mehmet Cansun'u aradı, protokolü kaldırmasını rica etti o da kendisini kırmadı, böyle bir süreç gelişti."

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 21:58
YORUM EKLE