İbrahim Üzülmez: "Ekmek yediği kaba pisleyen biri, Galatasaray'da tutunamadı, saha kenarına tuvaletini yapardı"

Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Alpaslan Öztürk'e İbrahim Üzülmez'den sert bir cevap geldi.

İbrahim Üzülmez: "Ekmek yediği kaba pisleyen biri, Galatasaray'da tutunamadı, saha kenarına tuvaletini yapardı"

Galatasaray ile sözleşmesi devam eden ancak Okan Buruk'un yeni sezon kadro yapılanmasında bulunmadığı gerekçesiyle kampa dahil edilmeyen Alpaslan Öztürk, gündeme damga vuran bir açıklamada bulunmuştu.

Spor Arena'ya konuşan Alpaslan Öztürk, Eyüpspor'da bir dönem antrenörlüğünü yapan İbrahim Üzülmez'i hedef almıştı.

"ÇALIŞTIĞIM EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM ÜZÜLMEZ"

Alpaslan Öztürk; "Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. Nedeni de belli zaten. Açıp bakarsınız. Bence iyi bir hoca değil, iyi bir insan değil. Kötü hoca olabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur. Ben kendisi kompleksli ve kötü bir insan. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum, ensemin arkasından terler damlamaya başlıyor böyle heyecanlanınca. Onun hakkında söyleyebileceğim en yumuşak söz, kötü bir insan! Kulüpten ayrıldıktan sonra hiçbir oyuncunun elini sıkmadı. Biz helalleşmeyi bekledik. Kendisi arabasına binip hızla ilerledi." ifadelerini kllandı.

Alpaslan Öztürk'ün açıklamalarının ardından İbrahim Üzülmez, Fanatik'e konuştu ve sert cevap verdi.

Üzülmez'in açıklamaları şu şekilde:

"HELALLEŞEREK GİTTİK"

"Öncelikle denildiği gibi helaleşmeden gitme gibi bir durum olmadı. Son toplantıda tüm oyuncular oradaydı ve veda ederken oradan helalleşerek gittik."

"GENÇ FUTBOLCULARA KÜFÜR EDİYORDU"

"Kötü insan kelimesine kesinlikle katılmıyorum. Kendisi öncelikle takım içerisinde sevilmeyen ve genç futbolculara ağza alınmayacak küfürler savuran biridir. Özellikle profesyonellikten uzak yapısı olması ve çalışmadan yanı top oynamadan para kazanmaya çalışan bir karakterdir kendisi."

"BANA 'TAKIMDAN BUNU GÖNDER' DİYE GELDİLER"

"O dönemde takımdan 5-6 kişi geldi yanıma ve Alpaslan'ı takımdan gönder dediler. Yaptıklarından dolayı sabırlarının taştıklarını anlattılar bana. Ben kadro dışı bıraktıktan sonra da yanıma takımdan oyuncular geldi ve aldığım karardan dolayı beni tebrik ettiler."

"EKMEK YEDİĞİ KABA PİSLEYEN BİRİYDİ

"Kendisi ekmek yediği kaba pisleyen birisi aslında. Cidden durum bu. Profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu böyle daha iyi anlayabilirsiniz kendisinin. Antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı 3-4 sefer."

"BENİM İSMİMİ BİR DAHA AĞZINA ALMASIN"

"Kesinlikle benim ismimi bir daha ağzına almasın. Yaptığı açıklamalar da onun karakterini gösteriyor zaten. Bu kardeşimizin öz eleştiri yapması lazım. Kendisine sorsun önce Galatasaray ya da Eyüpspor'da neden tutunamamış? Bana insanlık dersi verecek kişinin en son kendisi olduğu gerçeğini de unutmamasını tavsiye ederim."

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2023, 20:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmo
İsmo - 10 ay Önce

Aralarındaki meseleyi bilmem ama İbrahim üzülmez bana göre amatör de bile hoca olamaz

Osmanlı
Osmanlı - 10 ay Önce

İbrahim o takımın hocası sen isen tamam futbolcu senin mantalitene uymuyorsa kesersin biletini olur biter Hocalık yönüne gelirsek amatör lig hocalığı yapalirsin profesyonel lig sana büyük gelir senin Bursaspor da oynayamadığı takımı eziyet içinde izlemek zorunda kaldık

Cetin kılıç
Cetin kılıç - 10 ay Önce

Kim kimin elmasını caldı acaba bu konusmayı ancak cocuklar yapar hoca takımın sorumlusuydu sıkıntı varsa yetki kendisinde söyledikleri tamamı havada kalıyor konusmasalar daha iyi bence.

Bora uyanık
Bora uyanık - 10 ay Önce

Alpaslan bırak İbrahim üzülmezi sen neden gittiğin hiç bir yerde tutunamiyorsun? Senin kişiliğini herkes biliyor, sen çişini antreman sahası kenarında milletin önünde yapıyormuydun?

Karaoğlan
Karaoğlan - 10 ay Önce

Yav gerçekten ikinizede bu tip konuşmaları yakıştıramıyorum hayret insan bu tip paylaşımları yaparken şöyle Bir düşünmesi lazım ben ne yapıyorum doğrumu yapıyorum diye düşünmesi lazım ama maalesef paylaşımlarınız hiç hoş değil isterseniz yapmış olduğunuz yorumlara bir göz atın derim

Fenerbahce miz
Fenerbahce miz - 10 ay Önce

Futbolcu futbol oynar,bizde ise havaya girer kendine oynar yani simariklasir. Antranör ögretmenlik yapar,ama bizde havaya girer karakteri öne cikar ya iyi ya kötü imaja imza atar.Yani her ikiside bize zarar veriyor.iste Futbolda Türkiye'nin neden geriye gidiyor.