İbrahim Üzülmez imzayı attı, ilk transferi Galatasaray'dan istedi

Eyüpspor'un başına geçen İbrahim Üzülmez, transfere hızlı başladı. İlk hedef olarak kendisine Spor Toto 1. Lig'de play-off'lara kalmayı seçen İbrahim Üzülmez'in, Galatasaray'dan kiralanan Jesse Sekidika'nın bonservisinin alınması yönünde yönetime rapor sunduğu iddia edildi.

İbrahim Üzülmez imzayı attı, ilk transferi Galatasaray'dan istedi

Spor Toto 1. Lig'in en iddialı kadrolarından birisine sahip olan Eyüpspor'da takımın başına İbrahim Üzülmez getirildi.

Spor Toto Süper Lig'e yükselmek için play-off şansını sürdüren Eyüpspor'da hedef, İbrahim Üzülmez ile birlikte bu sezon olmasa da önümüzdeki sezon muhakkak Süper Lig'e yükselmek.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ, EYÜPSPOR İLE "SÜPER" OLMAK İSTİYOR

İstanbul'un sem takımları VavaCars Fatih Karagümrük ve Bereket Sigorta Ümraniyespor'un yolundan gitmek isteyen Eyüpspor, pahalı kadrosunu Süper Lig ile taçlandırmak istiyor. 

İLK OLARAK SEKIDIKA'NIN BONSERVİSİNİ İSTEDİ

Bu doğrultuda ona göre bir kadro planlaması yapmanın hesaplarını yapan İbrahim Üzülmez, yönetime ilk iş olarak Jesse Sekidika'nın Galatasaray'dan bonservisinin alınması yönünde yönetime rapor verdiği kaydedildi.

JESSE SEKIDIKA'NIN DA GÖNLÜ EYÜPSPOR'DA

Sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek olan Sekidika'nın da sarı-kırmızılı takımda süre alacağına dair bir ümidi yok. İstanbul'daki şehir hayatından memnun olan 25 yaşındaki sağ kanadın da gönlü Eyüpspor'dan yana.

Eyüpsultan ekibiyle ilk maçına 5 Şubat'ta Altaş Denizlispor ile çıkan Nijeryalı, toplamda 11 maça çıktı, bir asist yaptı. Hamza Hamzaoğlu döneminde daha az süre alan Sekidika, İbrahim Üzülmez ile bir çıkış yakalamak istiyor.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2022, 09:18
YORUM EKLE