Icardi'nin kızdığı takım arkadaşını açıkladı! "Icardi, bu yüzden sinirlendi"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Hatayspor maçının bitiş düdüğünü ardından direkt soyunma odasına gitmişti.

Icardi'nin kızdığı takım arkadaşını açıkladı! "Icardi, bu yüzden sinirlendi"

Mauro Icardi'nin direkt soyunma odasına gitme nedeni gol atamaması ve maçın sonlarında oyunun rolantiye alınması olduğu belirtilmişti.

Ancak 29 yaşındaki oyuncunun takım arkadaşı Barış Alper Yılmaz'a da kızdığı belirtildi.

TGRT Haber'de yayınlanan programda Yakup Çınar, Galatasaray'ın gündemine dair bilgileri aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

-BARIŞ ALPER YILMAZ'A KIZMIŞ-

"Icardi'nin maçtan sonra soyunma odasına mutsuz girdiğini duydum. Halı sahada gol atamayınca ben bile üzülüyorum. Barış Alper Yılmaz'a biraz kızmış, biraz bencil oynadı. Pas vermesi gereken yerlerde vermedi ve Icardi'nin bu yüzden sinirlendiğini gördük. Ancak stattan çıkarken mutlu olduğunu gördük."

-ICARDI KALMAK İSTER-

"Icardi'nin Galatasaray'da kalma ihtimali var. Galatasaray'da şampiyonluk yaşarsa bir yıl daha kiralık olarak kalabilir. Galatasaray'ın bonservisini alabileceğini düşünmüyorum. 15 milyon Euro'lardan bahsediliyor. Eğer Galatasaray bir oyuncusunu bu rakamlara satarsa o zaman Icardi'ye yatırım yapabilir. Şu anda o paralar maalesef yok. Icardi, gelmek ister. Çünkü Icardi, burada yürüyemiyor bile. Taraftarın inanılmaz bir ilgisi var."

-GALATASARAY, SEZON SONU KEREM'LE VEDALAŞACAK-

"Kerem Aktürkoğlu'nun yükselen bir performansı var. Bence artık bir süperstar. Maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu. Sezon sonu Galatasaray, büyük ihtimalle Kerem ile vedalaşacak, Kerem'i satacak ve yüksek bir bonservis kazanacak." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2023, 01:23
YORUM EKLE