"Icardi'yi transfer edip hayalini gerçekleştirmek istiyor"

Inter'de oynadığı dönemde de Mauro Icardi'yi almaya çalışan Juventus, devre arasında hayalini gerçekleştirmek için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

"Icardi'yi transfer edip hayalini gerçekleştirmek istiyor"

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın birçok yıldız ismine teklif geliyor. Cimbom'un Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bu isimler arasında yer alıyor. Tecrübeli oyuncu için İtalyan devi Juventus, takas + para teklifi yapmaya hazırlanıyor.

ICARDI, DİKKATLERİ YENİDEN ÇEKTİ

Kadrosuna takviye yapmayı planlayan Cimbom'da ise bazı isimlerin takımdan ayrılması söz konusu. Geçtiğimiz sezon PSG'den kiralanan ve gösterdiği performans ile sezon başında bonservisi alınan Mauro Icardi dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

JUVENTUS, TEKLİF YAPACAK

Attığı goller ve yaptığı asistlerle taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız oyuncu, Avrupa kulüplerinin radarında bulunuyor. Özellikle İtalyan ekiplerinin transfer listesinde bulunan Icardi için flaş bir gelişme yaşandı.

İtalyan basınının haberine göre; Juventus, golcü oyuncu için Galatasaray'a takas + para teklifinde bulunacak.

TAKAS OYUNCU DA ÖNERECEKELER

Torino ekibi, Icardi ile kaleci Mattia Perin'i takaslamayı planlıyor.

Juventus cephesinde teklif için hazırlıklar sürerken Galatasaray'da da Fernando Muslera'nın yaşını düşünüyor. Haberde sarı kırmızılı ekibin bu teklifi Uruguaylı kalecinin yaşı sebebiyle ciddi oranda düşündüğü ifade edildi.

BU SEZON İKİ MAÇA ÇIKTI

Mattia Perin bu sezon Bologna ve Empoli maçlarında kaleye geçti. 31 yaşındaki file bekçisi Bologna maçında 1 gol yerken, Empoli maçında kalesini gole kapattı. Perrin, İtalya Milli Takımı'nın kalesini 2 kez korudu. Tecrübeli eldivenin bonservis değeri ise 4 milyon Euro olarak biliniyor.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 14:50
YORUM EKLE