İlker Yağcıoğlu: "Görmeye alışkın olduğumuz durum değil, Galatasaray için ciddi bir tehdit olabilir"

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi yara almadan haftayı galibiyetle tamamladı.

İlker Yağcıoğlu: "Görmeye alışkın olduğumuz durum değil, Galatasaray için ciddi bir tehdit olabilir"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GÖRMEYE ALIŞKIN OLDUĞUMUZ DURUM DEĞİL"

"Çok alışık olduğumuz Galatasaray performansı değildi. Normalde iç sahada daha etkili oyanayan bir Galatasaray vardı. Bu maçta rakip ceza sahasına fazla giremedi. Rakip de çok fazla ceza sahasına girdi. İkinci yarı Karagümrük topu aldı. Görmeye alışkın olduğumuz durum değil. Galatasaray'da önemli olan maçı kazanmaktı. Oyundan ziyade skoru almak istedi. Sonuç olarak istediğini elde etti ve hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçına yara almadan çıkacak."

"ICARDI'DE BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR"

"Mauro Icardi'ye bakıyoruz maçı şut çekmeden tamamladı. Gerçekten büyük bir performans düşüklüğü var. Galatasaray'da şu anda eski Icardi'den uzak."

"MERTENS HEP İLK ÇIKAN OYUNCU OLUYOR"

"Ziyech ilk yarıda fena oynamadı. Mertens'e bakıyoruz, hep ilk çıkan oyuncu o oluyor. Yaşına rağmen arkadaşlarının açığını kapatan bir Mertens vardı. Çıkması ne kadar doğru bilmiyorum."

"GALATASARAY, LİG STANDARTLARININ ÜZERİNDE OYNAMALI"

"Galatasaray derbiye bu kadro ile çıkar mı? Herkes artık bu maçı merak ediyor. Solda Barış Alper Yılmaz'ı oynatır mı bilmiyorum. Onun kanadında Ferdi Kadıoğlu ciddi bir tehdit olabilir. Galatasaray lig standartlarının üzerinde oynamalı yoksa Fenerbahçe maçında işi zor olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 00:31
YORUM EKLE