İnan Kıraç: "Yeter, bıktım, ben bugün itibariyle yokum"

Süper Lig'de başarısız bir sezon geçiren Galatasaray’da artık tüm gözler seçimli genel kurula çevrilirken, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ın seçimden neden çekildiği ortaya çıktı.

İnan Kıraç: "Yeter, bıktım, ben bugün itibariyle yokum"

Galatasaray'da 30 Nisan Cumartesi ve 28 Mayıs Cumartesi günleri olmak üzere iki kez ertelenen seçimli kongre tarihi 11 Haziran olarak belirlendi. Adaylar Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu, 11 Haziran'da sarı-kırmızılıların yeni başkanı olmak için yarışacaklar.

İnan Kıraç, Adnan Öztürk'le aynı karede yer aldı

Seçim için heyecan doruğa çıkarken Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinden Adnan Öztürk'le aynı karede yer almış ve bazı kesimler de seçim politikasını bir haftadır İnan Kıraç üzerinden kuruyordu.

"Kimseyi desteklemiyorum"

İnan Kıraç bugün Ajans1905 kanalına bir açıklama yaparak  "Yeter! Ben böyle bir şey görmedim, bıktım. Ben bu seçim işlerinde bugün itibariyle yokum! Hiç kimse artık beni seçime getiremez, kimseyi desteklemiyorum! Toplantılara da gelmeyeceğim" ifadelerini kullandı. İnan Kıraç'ın çekilmesinde perde arkasında neler yaşandığına Ajansspor ulaştı. 

İnan Kıraç'a memnuniyetsizliklerini dile getirdiler

Edinilen bilgilere göre Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Ayşe Fidan Baturalp ve Genel Müdür Begüm Hesapçıoğlu İnan Kıraç'a gidiyorlar. Vakfın bu seçime karıştırıldığını, bundan memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar. Eş zamanlı olarak da ailesi de devreye girince, İnan Kıraç çekilmek zorunda kalıyor.

Neler yaşanmıştı?

Sarı-kırmızılı camianın önemli isimleri Ünal Aysal ve İnan Kıraç, seçimde Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde yer alan Adnan Öztürk ile buluşmuştu.

Bu anları Adnan Öztürk'ün kızı Yasemin Öztürk, sosyal medya hesabından paylaştı. Yasemin Öztürk, paylaşımında, "İnan Kıraç ve Ünal Aysal abilerim ve babamla derin bir Galatasaray sohbeti izliyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulu 11 Haziran günü yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2022, 21:32
YORUM EKLE