"İnanılmaz bir şov yapıyor, Allah sizi bildiği gibi yapsın, sahaya resmen planlı çıkmış"

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti.

"İnanılmaz bir şov yapıyor, Allah sizi bildiği gibi yapsın, sahaya resmen planlı çıkmış"

Galatasaray-Gaziantep FK maçında hakem Yaşar Kemal Uğurlu, skandal kararlar verirken büyük tepkiler geldi.

İşte Yaşar Kemal Uğurlu için Galatasaraylı muhabirlerin tepkileri:

Eyüp Yıldız: "Böyle sarı kart olmaz, her maç böyle 50 tane pozisyon oluyor. Yazıklar olsun."

Berk Göl: "Rezalet bir sarı kart. Böyle maç yönetilmez."

Ali Naci Küçük: "Buna sarı kart veren hakem kim? Yaşar Kemal Uğurlu… Erzurum’da Falcao’ya olmadık yere kırmızı gösteren hakem! Ayıp ayıp ayıp ayıp be!. Allah sizi kahretsin demeyeceğim! Allah sizi bildiği gibi yapsın!!! Galatasaray Yönetimi daha ligin başında bu art niyete, kötülüğe sessiz kalmamalı! Kalıyorsa ve göz yumuyorsa vay halimize!"

Emre Kaplan: "Yaşar Kemal Uğurlu inanılmaz bir şov yapıyor şu an. Faul olmayan pozisyonda Abdülkerim’i attı. İlk sarı kartından iki dk öncesinde Papy’nin aynı faulüne sarı kart göstermemişti."

Alper Mert: "Yaşar Kemal Uğurlu hakemlik yaptığı sürece bu ligde saçmalıklar bitmez. Düzgün yönettiği bir maç yok. Tavla arkadaşların sayesinde kariyerine devam ediyorsun. Utan be utan! Resmen planlı çıkmışsın sahaya"

Cenk Çınar: "Bir maç nasıl katledilir? İşte böyle. Kontrolü kaybetti."

Cumhur Önder Arslan: "Bir hakem bir futbol maçını skandal kararlarıyla nasıl bu hale getiririn örneği şu an Nef Stadyumu'nda sergileniyor. Yüze temas olmayan pozisyonda Abdülkerim'in ikinci sarıdan kırmızı kartla atıyorsun.  Kerem Aktürkoğlu'nun ayağına net darbe var, penaltı vermiyorsun...

Kağan Dursun: "Yaşar Kemal Uğurlu’nun niyeti sorgulanabilecek derecede. Türk hakemleri bu sene adeta facia. Süper Lig’e yabancı hakem sistemi getirilmeli, yoksa liderlik yarışı kızıştıkça ortalık daha da karışacak."

Abdullah Biricik: "İlk 5 haftada hakemlerin Galatasaray’a karşı olan turumları Yaşar Kemal Uğurlu ile ayyuka çıkmıştır! Galatasaray yönetimi mağduriyetlere son vermek ve adil hakem yönetimlerini sağlayabilmek için Yaşar Kemal Uğurlu’ya düdüğünü astırmalıdır!"

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 11:58
YORUM EKLE