İsmail Kartal'dan Okan Buruk'un sözlerine cevap geldi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçını 30 Aralık'ta oynatmayı düşündüklerini dile getirmişti.

İsmail Kartal'dan Okan Buruk'un sözlerine cevap geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-0'lık Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'a Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un "Süper Kupa'nın o tarihte oynanacağını düşünmüyorum" açıklaması soruldu.

Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"GEREKENLERİ YÖNETİM SÖYLEYECEKTİR"

"Yönetimin karar vermesi, yorum yapması daha iyi olur. Bir teknik adam olarak çok fazla bu konulara girmek istemiyorum. Gerekenleri başkanımız ve yöneticilerimiz söyleyecektir." dedi.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

"O tarihte tatil yapmayı düşünüyorduk. İnanılmaz yoğun bir dönem geçireceğiz. O tarihte bir maç oynanacağını düşünmüyorum. Avrupa'da oynayan iki takım için verebileceğimiz 3-4 günlük iznin ortadan kalkmasına neden olacak. Sıcak baktığım, oyuncuların da mutlu olacağı bir tarih değil. Oyuncularımızı dinlendirmemiz gerekiyor. Bu tarihin doğru olduğunu düşünmüyorum. Türkiye dışında olacaksa gidip gelmesi var. Zaten bütün sezon çok yoğun geçecek. Bir nefes almak için devre arası iyi olacaktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2023, 18:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan Kara
Orhan Kara - 8 ay Önce

Galatasaray Başak şehiri zar zor 2-1 yenebildi.Fenerbahçe bu hafta Başakşehire gol yemeden 4 tane attı.Ankaragücünü buhafta yine zar zor yendi,Fenerbahçe bu Ankaragücü ne yine 4 atar.Galatasaray ın nasıl bir transfer politikası uyguladığını ben çözemiyorum.Bu Fenerbahçe bu derbide Galatasarayı yener ne yazıkki.